Pluspunten

Geweldige winkel. Goede prijs kwaliteit verhoudingen. Mooie merken. Pas een missoni trui gekocht voor 100 euro. Ik ben er erg blij mee! Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Mooie zaak.

The North Face ontbreekt in het assortiment. Helaas naar andere zaak moeten gaan...

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Superschneller Versand. Alles top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie,

Snellere oplossing vinden.

Pluspunten

Got a jacket over 1000 EUR. Almost next-day delivery. Item properly packaged and state as expected. Only drawbacks seems to be that returns are at buyer's cost but the size I got was as expected, so didn't have to use it. Overall, nothing negative about this order.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice is BAR slecht. Heel onsympathiek, arrogant en reageert kortaf zonder een oplossing te willen bieden voor iets dat is mis gegaan aan hun kant. Op mijn laatste email is niet eens gereageerd. Ik bestel hier nooit meer iets en raad het ook zeker af binnen mijn netwerk. Antwoord op reactie: In plaats van met vingers terug te gaan wijzen zou ik deze zoveelste slechte review zien als leermoment. Als ik zo naar de reviews op Trustpilot kijk en de lage reviews op deze website dan gaat het bij jullie al-tijd mis bij de communicatie. Ik zou daar echt eens wat aan gaan doen. Letterlijk elke lage review gaat over de slechte klantenservice. Of er zit een ongeinteresseerde stagiaire alle e-mails te beantwoorden, of een hele koppige baas die niet in wil zien dat er iets mis gaat in het bedrijf, maar het lijkt me verstandig even een kritische blik te werpen op hetgeen waar letterlijk elke slechte review naar wijst ;)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mijn telefoonoproep werd beantwoord, snelle levering, artikel in prima staat

Zorg dat de afbeelding overeenkomt met het aangeboden artikel! (op de website stond mijn bestelde artikel in een andere kleur afgebeeld. Ik dacht een zwarte jas met oranje details te krijgen en ik ontving een blauwe jas! Ik had de jas nl op basis van kleur geselecteerd!)

Top Ware schneller Versand

Super schnelle Lieferung!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel binnen

Als je iets terug stuurde dat dat ook gratis is

Pluspunten

Zeer grote keuze uit topmerken - levering zeer snel zoals afgesproken - zeker een aanrader.

Pluspunten

Goed materiaal! Goede levering! Ben heel blij met mijn aankoop. En als ik nog een keer wat nodig heb of iemand anders zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen.

Weet niet echt iets, wat me tegen viel. Ik ben tevreden

Pluspunten

Vlotte service

Pluspunten

gewoon goed!

verder niks op aan te merken.

5 stars: perfect, definitely recommended

Super!!

Pluspunten

duidelijke informatie, geld bij teuggave werd direct gestort

4 stars: good service, well treated

Positive

Heel goed en meteen geholpen en met een erg fijne oplossing gekomen voor mijn vraag

Pluspunten

Super snel geleverd, maandagmiddag besteld en dinsdag al in huis! Precies de juiste skibroek, nu is m’n pak compleet:)

Positive

Ski Pants for Kids from Poivre Blanc: Super product with very good quality! Great price in Promotion and very fast delivery. Nice and fast answer on email support. Thank you very much!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen