Pluspunten

Snelle levering. Prima kleding.

Pluspunten

I haven,t received the order and I can, track

Pluspunten

Fijne winkel, mooie merken , personeel met kennis van zake.

De artikelen zijn niet altijd volledig beschreven en de Kwaliteit van de foto's doet afbreuk aan de winkel en het product.

Suggestions

Ich habe die bestellte Ware leider nie erhalten. Den gezahlten Betrag bekam ich gutgeschrieben, eine Erklärung oder Benachrichtigung blieb leider aus.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Snelle levering, mooi & ruim assortiment en betrouwbaarheid.

Geen.

Pluspunten

Grote sortering Spyder - mijn lievelings merk. Laatste aankoop uitstekend toch nog verzonden. Fijn dat het zo geregeld was. Vaak in de winkel geweest. Altijd goed geholpen.

Tip! Kom ook naar Amsterdam. Daar is nog geen specialist.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Feedback

Klanttevredenheid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie schoen

Klant vriendelijker wat betreft ruilen

Suggestions

Sturen Email met 10% extra korting, koop je 3 artikelen wordt de korting niet berekend. Personeel is niet op de hoogte van de regels. Zelfde artikelen via website besteld wordt wel de korting berekent. Email naar klanten service gestuurd, wordt niet op gereageerd. Krijg nu een Email dat ze gek geworden zijn en dat klopt.

Pluspunten

Ik heb het pakket nooit ontvangen maar kreeg meteen het bericht dat de retour goed ontvangen is. Nu wens ik het opnieuw te bestellen maar het product is natuurlijk uitverkocht.

Suggestions

I ordered a Peak jack according information given on the site. On arrival I noticed immediately that the color was totally different than shown on the site. So the procedure with Skihut is, that you only can return your goods when you yourself pay for it. This also when returning the whole order. Then you might expect them to follow up and take care of reimbursment of the returned items. However, after a mail, 3 unanswered Phone calls , and finally the 4th answered they told me that they will take care of this in three days time!!! Unpleasant contact as well as unpleasant allover experience.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zie tekst hieronder. Het geldbedrag is gelukkig snel weer op mijn rekening teruggestort...

Het product dat ik heb besteld was niet meer leverbaar. Nadat ik besteld en betaald had, ontving (ongeveer en week later)ik een mail dat het product niet meer leverbaar was. Dus dat was een teleurstelling

Pluspunten

Het is een super fijne winkel met fijn en vriendelijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleren

Verzendkosten verminderen

Pluspunten

Quick delivery

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke aanbiedingen Mooie merken

Producten die aangeboden worden daadwerkelijke ook te kunnen leveren !!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

beschikbaarheid reel zijn van het product om het echt te kopen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte service. Ik heb een jas geretourneerd die ik in de sale heb gekocht. Vervolgens in originele staat teruggestuurd omdat de maat niet goed was. Daarna heb ik twee weken niets gehoord. Uiteindelijk heb ik zelf gebeld en werd mij verteld dat de jas een vlek had en dat ik geen geld terugkrijg. Op de foto die mij werd gestuurd was een hele andere jas te zien en ook de vlek erop was minimaal en zo met een doekje te verwijderen. Dit zijn **********, die simpelweg hun producten niet retour willen nemen. Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Super netter telefonischer Kontakt. Im wieder gerne. Perfekt.

Positive

Korting op candagoose

Suggestions

Besteld en daarna een mail dat het er niet meer was.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig

Bestelling geplaatst, aanvaard en zelfs reeds factuur ontvangen om daarna bericht te krijgen dat er toch niet kan geleverd worden...heb mijn bedenkingen bij de promoties...eerder om klanten te lokken

Pluspunten

Goede kwaliteit, netjes verpakt.

Let op. Evt retourkosten voor rekening van klant.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen