heel goede service

het is een aanrader om bij skihut te kopen.

Tolles Geschäft

Tolles Geschäft mit voller Artikelbreite und guten Preise

Professionell, kundenorientiert

+++

Schnelle + professionelle Lieferung, tolle Ware!

Schnelle + professionelle Lieferung, tolle Ware! alles bestens, gerne wieder!

Ruim assortiment, hoge verzendkosten

Veel merken en goede acties, alleen retourkosten zijn veel te hoog :-( Weerhoudt mij om vaker iets te bestellen, alleen als ik het merk al ken en de maat zeker weet zal ik nog eens bestellen. Ook moet dat boven de 100 euro zijn om geen verzendkosten te hebben… kwam ik helaas te laat achter :-(

Prima snelle levering en top kwalitiet

Nadat we op de site een jas hadden gevonden besteld. Binnen enkele dagen keurig geleverd!

Schnell und zuverlässig

Schnelle und gute Abwicklung zum guten Preis.

X

Goede prijzen, snelle levering

Betere korting dan bij andere webshops, snelle levering

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, jas en broek zoals verwacht/ beschreven

Duidelijk site, makkelijk te bestellen , 1 min puntje eigen kosten voor het terug sturen als het niet goed is .

Top! Snel geleverd

Snel geleverd en mooi spul en kwaliteit

Zeer tevreden over alles

Zeer goede aanbiedingen en service. Heel tevreden, het artikel was ook top verpakt. Bedankt skihut

Super ervaring mee ! Zaterdagavond besteld en woensdag pakje ontvangen in België

Ook de klantendienst via mail geeft correct en snel antwoord . Super blij met mijn aankoop :)

Mooien acties

Snelle levering goede korting acties precies hoe je wil online winkelen

Prima! Snelle levering

Prima, snelle levering!

Top winkel

Kwaliteit ,vriendelijk,keuze

Alles in orde en zeer goede prijs voor mijn rugzak betaald!

online bestelling

Heel jammer, ik heb een skijas online gekocht. Was heel vlug geleverd maar toen bleek dat de voering van één zak helemaal los was. Ik heb toen mail met foto gestuurd en kreeg een antwoord dat het naar de klantenservice ging. Sindsdien helemaal niets meer gehoord. Moet ik nu blij zijn met deze service? Ik denk het niet, ik ben heel erg teleurgesteld dat een klant zo afgeschreven word!!!

Goede kwaliteit

Goede service en snelle levering

Idem

Super snelle service en levering

Bestellingen worden super snel en netjes geleverd

Snel, bestelling zoals het hoort.

Besteld op een donderdag nacht, geleverd op zaterdag. Bestelling gekregen met geen aanmerkingen. Bedankt!

Snel

Snelle reactie van Klantendienst, snelle actie, snel Verstuurd. Vrijdag besteld zaterdag had ik het al . Mooie solden , Spijtig dat de retourkosten voor de klant zijn wel ( is een dure affaire vanuit Belgie)

Bestelproces efficient en tijdige bezorging

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen