5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Blitz Lieferung! Super Preis! Danke!

Pluspunten

-snelle levering -netjes ingepakt

- kleine pakketjes als brievenbus pakket sturen ( dan hoef je er niet speciaal voor thuis te blijven, en hou je de verzendkosten ook laag).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vorige week een bestelling geplaatst op de website. De volgende dag kreeg ik een mail dat de bestelling geannuleerd was omdat het product niet meer leverbaar zou zijn. Het product stond echter nog wel op de site in dezelfde uitvoering en maat maar nu voor een andere prijs. Blijkbaar klopte de prijs in eerste instantie niet. Niet correct hoe men hier mee omgaat. verder ook geen excuus of iets (of het echte verhaal) ontvangen. Jammer!

Pluspunten

snelle levering en netjes verpakt

Pluspunten

Zeer snelle bezorging. Ook na retour zending en andere maat opgegeven. Binnen 2 dagen was het nieuwe pakket alweer thuis. Snelle afhandeling van retourpakket. Stevige doos van de Skihut. De Skihut staat bekend om zijn mooie en vaak ook dure spullen, maar er is altijd veel op voorraad en er wordt netjes met de spullen omgegaan.

Een retour etiket sticker met adres erop.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Breed assortiment

Site beter updaten met artikelen die, niet meer leverbaar zijn!!

Pluspunten

Prachtige collectie ! Supersnelle levering, zelfs naar België. Topervaring !!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Hallo. Es hat alles gepasst. Lieferung war sehr schnell, mit der Bezahlung war auch kein Problem.

Pluspunten

Prachtige collectie, goede voorraad informatie, snelle levering, prachtig ingepakt (echt een kadootje!!) en ook snelle retourafhandeling.

Het feit dat er niet kostenloos geretourneerd kan worden. De artikelen zijn erg duur, dus soms is twee maten bestellen gewoon verstandig, maar om een artikel terug te sturen moet je dan €6,95 betalen terwijl het bij heel veel webshops gratis kan.

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering

Omschrijving producten te summier/onduidelijk

Pluspunten

Snelle levering Snelle omruiling Extra advies per telefoon/mail

Pluspunten

Snelle levering en betaling mogelijk via afterpay

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefoniste was aardig

Bestelde goederen nog steeds niet geleverd.. Na anderhalve week, wel een mail dat 1 artikel niet leverbaar zou zijn..

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Everything worked just fine. Fast delivery.

Pluspunten

Ruime sortering in mooie merk kleding .

Zeer aan te bevelen voor de webshop is bij alle artikelen een meer uitgebreide beschrijving zoals de stof of het materiaal van het artikel en dergelijke dat is bij deze webshop slecht vergeleken bij andere winkels.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Alles supi funktioniert Ware gut angekommen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke dame aan de telefoon

ANNULEER NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER ZONDER OVERLEG MET DE KLANT EEN BESTELLING OMDAT ER EEN CODE NIET OK IS INGEVULD. IK ZAT DUS MET SINTERKLAAS ZONDER CADEAUS VOOR MIJN KINDEREN DOOR DEZE STOMME AKTIE VAN JULLIE. DE VRIENDELIJKE MEVROUW AAN DE TELFOON BOOD ALSNOG AAN DE BESTELLING OPNIEUW IN TE VOEREN EN IK KREEG DAN ALSNOG DE KORTING...... HELAAS WAREN ALLE 4 DE PRODUKTEN DIE IK HAD BESTELD UITVERKOCHT!!!!!!!!!!!!!! SKIHUT JULLIE WORDEN BEDANKT (NOT)

Pluspunten

Nix mis mee

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel zat netjes verpakt.

Bezorging duurde lang. Na de bestelling hoorde ik een paar dagen niets. Zou netter zijn meteen iets te vernemen over bezorging.

Pluspunten

Goed verpakt snel geleverd nooit geen problemen gehad

Pluspunten

alles

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen