3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

De manier waarop de verkoper vertelde dat mijn bontkraag een lief klein schattig wasbeertje was

Pluspunten

Betere communicatie tussen werknemers en naar klant. Ik heb een jas gekocht in Scheveningen die voorradig was in Oosterbeek. Jas betaald maar nooit gecomminiceerd naar Oosterbeek. Na 5 dagen zoek ik als klant contact. Fout wordt ontdekt. Er wordt gesproken over terugbellen met verdere info. Gebeurt ook niet. Klant moet weer contact zoeken. Werknemers vertellen allen dat de verantwoording bij een ander ligt. Klant moet uiteindelijk genoegen nemen met een simpel excuus.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote winkel veel keus

Er is in de tijd dat wij er warenhelemaal niemand naar ons toegekomen om te vragen of te helpen..

Zeer slecht geholpen/chagrijnig personeel

Pluspunten

Weinig interesse in de klant

Pluspunten

Groot assortiment merkkleding. Zeer klantgericht personeel. Prettige sfeer om te winkelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hadden een vriendelijke verkoopster

*Als er een actie gaande is ten tijde dat ik iets koop, wordt je daar niet op gewezen...erg slecht! *het aanbod is beduidend minder

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

sorry, geen positieve punten. Onduidelijk site met als ik schoenen bestel in Nederlandse maat 7 verwacht ik geen Amerikaanse maat 7.

Indien duidelijk aangegeven staat dat het om Amerikaanse maat 7 gaat dan bestel je de schoenen niet. MEER DUIDELIJKHEID DUS. Nu heeft het mij alleen maar geld gekost. Ik zal niet meer bij jullie bestellen. Opmerking bij retourzending hierover gemaakt. Totaal geen reactie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkel

Duizend en een

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een jas besteld en deze werd, pas 2 dagen later,zomaar geannuleerd. De jas was al betaald. Stond verder geen uitleg bij en ik moest tot na het weekend op m'n geld wachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie Spullen

Wat ik toch nog een keer wil benadrukken is het feit dat ik het ronduit belachelijk vind dat wanneer ik een dure jas bij jullie aanschaf en hier binnen 1,5 week wat aan, mijn jas vervolgens voor minimal 6 weken kwijt ben!! Voor het geld wat je kwijt ben verwacht je toch wel wat meer service.

Pluspunten

Vriendelijk en flexibel personeel, veel keus

Pluspunten

Diversiteit Kundig personeel Voorraad aantal merken

Pluspunten

veel keuze! Mooie kwaliteiten!

personeel kwam pas heel laat helpen.

Pluspunten

Prachtige winkel, veel keus, verschillende prijsklassen

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn bestelling is door De Skihut geannuleerd wegens "niet kunnen leveren". Een verwijzing naar de regel op basis waarvan die annulering kon plaatsvinden ontbrak in de mail. In de mail stond dat men mijn betaling 'vandaag' zou terugstorten en dat men ernaar streefde dat het bedrag binnen vijf dagen weer op mijn rekening zou staan. Dat is nogal tegenstrijdig. Uiteindelijk duurde het inderdaad bijna een week voordat ik het geld terug had ontvangen. Verbeterpunten: * vermeld waar staat dat De Skihut recht heeft om een bestelling te annuleren. * stort daadwerkelijk het geld dezelfde dag nog terug.

Pluspunten

Goeie sfeer, vriendelijk personeel, deskundig, zeer ruim assortiment

Pluspunten

Geweldig personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te bereiken in scheveningen, veel keus, goede kwaliteit

Klantvriendelijke, achteraf betalen lukte niet en de jas bleek retour te gaan zonder bij mij thuis aangekomen te zijn.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Snelle levering. Produkt was netjes verpakt.

5 stars: perfect, definitely recommended

Vissershavenweg 56