Snelle verzending

Doen wat op de site wordt beloofd. DHL als vervoerder vind ik minder die zijn onbetrouwbaar. Laat niks meer thuisbezorgen door DHL omdat ze nooit de moeite nemen om aan te bellen en dan gewoon niet thuis doorgeven of pakket met valse reden retourneren.

ruime keuze in overzichtelijke website

Ruime keuze aan hoogwaardige skikleding. Heldere uitleg over product en maatkeuze. Na bestelling goede informatie over status van bestelling en levertijd.

Prima assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen en met snelle levering. Ga zo door !

betrouwbaar

betrouwbaar

Snelle verzending

Snelle verzending en dus ontvangst. De webshop werkt niet optimaal met zoeken maar alles gelukt uiteindelijk!

Prachtige jas gekocht. Snelle levering

Ruim 1000 euro kwijt

Pak besteld maar zat een dekbedovertrek in de zak. PostNL gebeld. Deze gaf aan dat er enorm veel mis gaat bij de post. Verzender moet een onderzoek starten. Gebeld en werd mij beloofd binnen 3 dagen mijn geld terug te storten. Geld niet ontvangen dus gebeld. Mevrouw gaf aan dat haar collega niet van de webshop was en dit niet had mogen zeggen. Ik kreeg dus geen geld terug. Want zei ze het is een vreemd verhaal. Dat geef ik ook meteen toe. Is ook heel vreemd maar feit is wel dat ik voor ruim 1000 euro een pak heb besteld en niets heb en dan ook nog wordt uitgemaakt voor leugenaar. Snap sowieso niet dat een pak van ruim 1000 euro in een gewone plastic zak verstuurd word die zo makkelijk open en dicht te maken is zonder schade.

Guter Händler

Auch Versand nach Deutschland klappt ohne Probleme nach 2 Tagen war die Sendung da ;)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn jas is snel bezorgd!!

Snel in huis

Goede en snelle levering

Zeer goede ervaring met deze winkel

Goede service, snelle levering

Snelle levering, mooi product!

Skijas van Protest gekocht. Product is perfect! Klopt helemaal met de beschrijving en werd snel geleverd!

Superfijne winkel met fantastische medewerkers..

Ook erg blij als ik iets niet weet of kan vinden online en wordt dan mega vriendelijk te woord gestaan..

Snelle verzending

Prima ervaring genoeg op voorraad en snelle verzending

De schoenen zijn precies zoals omschreven. De levering was snel

Snelle levering en spullen van goede kwaliteit

De maten van de kleding lopen nogal uiteen. Zodat retour betalen en ook porto bij het bestellen wordt berekend niet meer leuk is. U zou bij de maten kunnen zetten of de kleding groot of klein uitvalt.

Retournierte Ware kostet 20,-€

Ich bestelle seit Jahren und ich habe noch nie erlebt,dass man die retournierte Ware selbst bezahlen muss. In unserem Fall ist das 19,99€ gewesen von Deutschland in die Niederlande. Geht garnicht! Und nirgends wird das vorher dazu geschrieben!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijke nette site dus was snel geslaagd voor een goede prijs

Verkeerde bestelling ontvangen

Ik kreeg een andere kleur schoen dan ik had besteld, even contact opgenomen en dit is super goed opgelost!

Super Jacke, schnelle Lieferung

Siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering!

overzichtelijke site met mooie artikelen

goede shopervaring en snelle levering

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen