Superfijne winkel met fantastische medewerkers..

Ook erg blij als ik iets niet weet of kan vinden online en wordt dan mega vriendelijk te woord gestaan..

Snelle verzending

Prima ervaring genoeg op voorraad en snelle verzending

De schoenen zijn precies zoals omschreven. De levering was snel

Snelle levering en spullen van goede kwaliteit

De maten van de kleding lopen nogal uiteen. Zodat retour betalen en ook porto bij het bestellen wordt berekend niet meer leuk is. U zou bij de maten kunnen zetten of de kleding groot of klein uitvalt.

Retournierte Ware kostet 20,-€

Ich bestelle seit Jahren und ich habe noch nie erlebt,dass man die retournierte Ware selbst bezahlen muss. In unserem Fall ist das 19,99€ gewesen von Deutschland in die Niederlande. Geht garnicht! Und nirgends wird das vorher dazu geschrieben!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijke nette site dus was snel geslaagd voor een goede prijs

Verkeerde bestelling ontvangen

Ik kreeg een andere kleur schoen dan ik had besteld, even contact opgenomen en dit is super goed opgelost!

Super Jacke, schnelle Lieferung

Siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering!

overzichtelijke site met mooie artikelen

goede shopervaring en snelle levering

Vlotte service

Vlotte levering en snelle retourbetaling. De verpakking kan zorgvuldiger. De luxe skipully zat zonder plastic verpakking in een papieren zak. Dat vond ik kwetsbaar verpakt voor een dure witte coltrui.

Bestel op 22 dec 2023 en heb op 23 dec 2023 order al binnen En dat rond de feestdagen Echt amazing Maar heb ook paar dagen ervoor wat besteld en was ook gewoon volgende dag geleverd Fijne feestdagen

Snelle levering, volgens afspraak

Snelle levering. Volgens afspraak geleverd.

Goed.

Beanie en handschoenen besteld. Via Klarna verzekerd, gezien wat slechte leveringsrecensies. Maar netjes op tijd bezorgd! Met een kadootje erbij. Ook leuk. Artikelen ook prima in orde. Na 1 bestelling wel ineens mijn mailadres erg populair bij Skihut, ik hoop dat ik nu even met rust gelaten wordt na afmelden, afmelden en de recensie. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Netjes volgens afspraak

Komen beloftes na

Heel erg tevreden

Foutieve bestelling gedaan. Heel bereikbaar, snelle en goeie communicatie. Netjes opgelost. Schept vertrouwen. Dank je wel.

geleverde product niet wat ik heb besteld

Ik bestelde een Newland trui met zwart onder en wit boven en kreeg een Newland trui met wit onder en zwart boven. Meteen gebeld en gelukkig mag ik m in de winkel ruilen want retour sturen en de juiste ontvangen gaat niet meer lukken voordat ik op wintersport ga. Balen dat ik een ritje naar Scheveningen moet doen en weer terug.

Alles bestens!

Gute Abwicklung, schnelle Lieferung, alles bestens! Jederzeit gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Handige website

Vlotte levering en goede opvolging via e-mail

Skiejas

Hebben online jas gekocht ,prosess was eenvoudig en de jas is naar tevredenheid afgeleverd

I’m very disappointed

After 16 days my package is not arrived

Top bedrijf

Goede service, snel geleverd

Jassen besteld, levering was snel en alles was goed verpakt. Helaas was 1 van de jassen niet naar wens, deze heb ik teruggestuurd. Geld was snel weer terug. Goede service!

Snel en goed mijn bestelling ontvangen.

Supersnelle levering!

Snel geleverd, keurig verpakt!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen