Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Perfect!

Ging echt goed.

levering truien

snelle levering en netjes

snelle levering en netjes.. makkelijke retour mocht je dat willen. gewoon fijn dus

Alleen jammer dacht kreeg wel een leuke tas erbij ofzo was het in plastic verpakt maar voor de rest was het top jas ben er super blij mee de kleur is zo hard.

SUPER

Ik ben er erg blij mee

Clear site, fast delivery!

Clear site, fast delivery!

Prachtige jas maar niet met liefde in gepakt

Best een behoorlijke geprijsde jas van Parajumper besteld. Werd in een doos geleverd zonder (vloei)papiertje, mooie sticker of lint. Er zat geen luxe gevoel bij helaas. Wel een snelle levering en goede communicatie.

Mooie kleding & goede service!

Mooie kleding & goede service!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Had de cadeau cheques de volgende nodig en belde om 16.00. Netjes de volgende dag ontvangen. Top service

Er wordt razendsnel geleverd.

Wij waren bijzonder aangenaam verrast.Zondagmiddag hebben we een Jack besteld en die werd maandagmiddag geleverd. Prima service

Schnelle Lieferung, keine kostenlose Retoure

Lieferung über Hermes ist kompliziert und teuer, es wird kein Retourenschein zur Verfügung gestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr zu empfehlen

Tolle Produkte, TOP Abwicklung

Goede sale prijs en snelle levering

Jas (IGWR) welke overal nog de normale prijs had hier al snel voor een zeer goede sale prijs kunnen kopen. Bestellen verliep vlot en levering binnen 2 dagen. Alleen het verzenden van een prijzige jas in een plasticzak vind ik een mindere keuze qua mogelijkheid op beschadigen.

Bestelling binnen enkele dagen in huis. Telefonisch zeer goed bereikbaar.

Als altijd goed!

Mooie producten en verzending als altijd snel in huis!

Zeer goede service

Een mooi skipak gekocht maar helaas te klein. Meteen retour gestuurd en het geld is meteen terug gestort.

Geweldig bedrijf

Fantastisch. Mooie spullen en geweldige service

Prima winkel

Prima winkel

Schnelle Lieferung, alles ok

Alles bestens gelaufen. Empfehlenswert.

Tolle Ware, toller Service

Alles perfekt

Gewoon zoals het hoort

Makkelijk om te bestellen en keurig bezorgd. Netjes een factuur erbij. Gewoon top

Topservice

Het online bestelde skipak bleek helaas toch niet goed te passen. Bij het retourneren wordt gekeken of er nog een andere mogelijkheid was en toen dit er jammergenoeg niet was krijg je direct je geld terug. Gewoon prima geregeld door behulpzame mensen.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen