Altijd prettig geholpen.

De skihut is een hele mooie winkel waar je echt de mooiste merken kan vinden. Ook het personeel is erg vriendelijk en geven je de juiste advies. Ik zou haast zeggen als je je outfit hier niet kan vinden dan vindt je het nergens.

Waar voor je geld

Transparant bestel en leveringsproces

Snelle levering en mooie spullen .

Matig.

Ik heb artikelen besteld waaronder een set t-shirt en zwembroek. Zwembroek achteraf niet leverbaar. Dus kon 2 dingen doen, nieuwe zwembroek bestellen MAAR dan betaal ik verzendkosten terwijl ik juist boven de 100 euro had besteld. Of T-shirt retour sturen MAAR dan betaal ik ook verzendkosten.... dan maar T-shirt houden. Advies: in de mail aanbieden een nieuwe zwembroek te bestellen Zonder verzendkosten OF gratis alles retour sturen oid...

In de winkel word je goed geholpen, en bezorgen is super snel

Zeer goede service, communicatie en transport. Ook retourneren is goed geregeld.

Alles super danke

Versand und Ware traumhaft. Bis sehr bald !

Snelle en goede service, uitstekende kwaliteit

Ze leveren snel, hebben een goede prijs / kwaliteitsverhouding en altijd leuke dingen (op voorraad).

Rücksendung kostenpflichtig

17€ für Rücksendung bezahlt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie merken, fijne spullen, goede service.

Mooie spullen, fijne materialen. Ruim assortiment.

Mooie merken

Mooie merken, super snelle levering

Fantastische winkel met snelle levering in een woord TOP!

FANTASTISCH

Hele goede ervaring, goede prijs kwaliteit verhouding

Hele goede ervaring, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en top merken

Kwaliteit

Het was super snel

Ik ben blij met de snelle levering

Bestellingen via Sité blijken niet voorradig

Nu al voor de zoveelste keer iets besteld aan dure ski kleding en telkens blijkt het in tweede instantie niet leverbaar! Geld terug gaat goed maar daarvoor bestel ik het niet. Ik ga voorstaan via andere partij bestellen.

Super service!!

Een jas besteld, en super vlug geleverd! Helemaal top

Ruime keuze

Snel in huis

Erg blij mee en snelle verzending!

Geweldige zaak

Schnelle Lieferung, aber miserable verpackung

Miserabler Zustand der Verpackung

Makkelijk en snel

Al mijn spullen de volgende dag al binnen en zelfs al me retour al binnen 1 dag terug betaald echt heel tevreden

Prima winkel,

Goed geholpen bij het ophalen van mijn bestelling

Reklamation not customer like

Vissershavenweg 56