super snel en super aardig

super snel in huis en alsnog korting achteraf gekregen, super aardige medewerkers aan de telefoon! ik kom zeker terug!

Mooi assortiment, snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering

Fijne website. Product snel in huis.

Snel geleverd en ben super blij met mijn nieuwe winter jas!

Super winkel

Ik bestel regelmatig iets altijd goed en netje in gepakt en bezorgt dus super

Goede service en snelle levering

Snelle verzending

Artikel was razendsnel verzonden en dus bij ons wat mijn ongeduldige zoon erg blij maakte!

Hot lava

Alles perfekt

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem i zdjęciem, wysyłka błyskawiczna.

Great value 4 money

Vlot, transparant bestel en leveringsproces.

Wilde shirtjes voor de Vierdaagse van Nijmegen en een beetje laat besteld, maar kwam helemaal goed en op tijd. Voor Nijmegen volgend jaar graag oranje shirtjes met korte mouw met kraagje

TOP

Schnelle und gute Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super website, leveren snel en beschikken over handige tool om maat te bepalen.

Top Service, gerne wieder

Sehr schnelle Lieferung. Artikel passte Perfekt. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en mooie sweater

Makkelijk te bestellen. Product zo als beschreven Snelle levering

Supersnel geleverd en keurige updates

Snel besteld, snel geleverd ...top

Goede eerste indruk/ervaring met dit bedrijf

Pakket was op tijd.

Mijn bestelling is in goede orde gekomen. En precies op tijd. Bestellen ging heel makkelijk. Had de schoenen al een tijdje in het vizier en hen toegeslagen toen ze in de sale waren. En nu heb ik ze . Super blij mee . Volgens mij had zelfs niemand ze ooit nog gepast.

Ondanks retour, uitmuntende service.

Simpel en zonder gedoe. Je besteld en binnen een dag of twee ontvang je de spullen. Geen spamberichten, geen fratsen, gewoon clean en snel.

Altijd fijn, goede service

Altijd leuke lijn qua kleding, goeie sale, genoeg variatie

perfect

verkeerde maat aangevraagd paste niet terug gestuurd en binnen 1 dag de goede maat top service

Altijd goede service!

Duidelijke site, altijd goede en snelle service! Bestellen bij de Skihut, altijd top!

fijne winkel heel veel mooie spullen en bijna altijd je maat in voorraad top zaak

Snel

Helaas was dit artikel niet mijn pasvorm. Maar super snel geleverd, goede communicatie en weer snel teruggestort toen het artikel bij jullie retour kwam.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen