Levering is goed

Netjes verpakt. Wat wel frustrerend is dat er regelmatig spullen uit je bestelling gehaald worden omdat ze verkocht zijn. Dat voelt niet goed. Terugstorten verloopt goed en snel. Sommige spullen had ik wel zeker focus op en had betaald …

Bedankt voor jullie snelle reactie!

Top bedrijf

☺️

Best service and everything fine

Prima product

Redelijk

Iets klantvriendelijker mag wel, wel super collectie

Alles top, snelle levering, mooi assortiment

Hele mooie bikini ontvangen

Ruim assortiment

Heel veel merken, ruim aanbod en regelmatig scherpe acties. De omschrijving bij producten is echter zeer beperkt of ontbreekt, ook de product samenstelling ontbreekt vaak. Je kunt meestal enkel op basis van foto beslissen. Daarnaast moet je hoge verzendkosten betalen in geval van retourneren.f

Just perfect

I was looking for a Goldbergh Sienna jacket in specific color and found it in this site for a great price - with 60% discount. As I was facing difficulties to find this jacket before, I was more than happy to receive the right jacket from SkiHut in only a couple of days (delivery to Slovenia). Highly recommend!

Mooie artikelen, goede sale en goede service

Mooie jasje voor mijn dochter besteld. Snel en goed geleverd. Airforce valt klein uit dat wist ik van te voren niet maar omdat het sale was kon ik met korting een nieuwe bestellen voor als ze wat groter is. Ik ben blij!

Heel netjes geholpen, vragen online goed beantwoord

Slechte klantenservice

Afgelopen week een joggingset besteld voor mijn zoontje. Betreft een Woolrich vestje en broekje. Einde middag een mail ontvangen dat het vestje niet meer voorradig was en dat het vest geannuleerd was. Daar achteraan volgde een mail dat de broek wel was opgestuurd. Erg slecht van een bedrijf als de Skihut dat ze de klant niet even persoonlijk informeren dat jullie de gehele set niet kunnen leveren en niet even vragen of ik dan wel alleen de broek wil ontvangen. Aan alleen de broek heb ik natuurlijk helemaal niks. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en jullie medewerkster Emalisa vertelde dat ik het pakket moest weigeren aan de deur. Ik had haar uitgelegd dat de pakketten vaak voor onze deur neer worden gezet zonder aan te bellen en dat ik graag een retour formulier wil ontvangen. Ook omdat ik net ben bevallen en niet hier achteraan wil blijven gaan en dit snel wil afhandelen. Ze bleef volhouden dat ik het pakket moest weigeren en dat ik bij jullie pakketten altijd een handtekening voor ontvangst moet zetten dus een retourformulier niet nodig was. Erg vervelend om daarna nog een telefonische discussie te moeten voeren. Uiteindelijk heeft ze mij met moeite een retourformulier toegekend en toegestuurd naar mijn mailadres. Vervolgens kreeg ik een melding dat het pakket was afgeleverd. Pakket lag uiteindelijk opgepropt in onze brievenbus bij ons beneden in de galerij. Ik heb het broekje uiteindelijk gehouden aangezien ik vorige week ben bevallen en zelf nu totaal niet in de gelegenheid ben om het te retourneren. Uiteindelijk het bijbehorende vestje bij Woolrich zelf kunnen vinden en besteld. Zeer slordig en onbehulpzaam dus uiteindelijk ontevreden! Voorlopig geen Skihut meer voor mij.

super

ook omruiling met solde aankopen

Goed geholpen met zeer vriendelijk vriendelijk en ervaren personeel.

Snel en betrouwbaar!

Ook met retour snel en betrouwbaar!

Producten komen overeen met de foto op de site. Snel geleverd.

Het was netjes en snel binnen

Jas was voorzien van de kaartjes en een retourbiljet. In de toekomst zullen we gewoon weer bestellen bij de ski hut.

Altijd prima vriendelijk personeel goede service

Uitstekende en vlotte service!

Overzichtelijke en duidelijke online shop. Vlot bestellen en snelle levering -ook naar België.

Das Paket ist nicht vorhanden

Leider ist mein Paket nicht bei mir abgegeben worden, sondern wurde scheinbar vor der Haustür abgelegt

snel geleverd en goed ingepakt

snel geleverd en goed ingepakt

Nette oplossing voor mijn kritiekpunt!

Mooie kleding. Snelle levering. Verzendkosten betalen is prima. Helaas beviel de bestelde trui niet, dus retour. Uiteindelijk hoef ik alleen de retourkosten te betalen, en niet ook nog de verzendkosten. Netjes opgelost door skihut!

Snelle service!

Is top geregeld