Slechte klantenservice

Afgelopen week een joggingset besteld voor mijn zoontje. Betreft een Woolrich vestje en broekje. Einde middag een mail ontvangen dat het vestje niet meer voorradig was en dat het vest geannuleerd was. Daar achteraan volgde een mail dat de broek wel was opgestuurd. Erg slecht van een bedrijf als de Skihut dat ze de klant niet even persoonlijk informeren dat jullie de gehele set niet kunnen leveren en niet even vragen of ik dan wel alleen de broek wil ontvangen. Aan alleen de broek heb ik natuurlijk helemaal niks. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en jullie medewerkster Emalisa vertelde dat ik het pakket moest weigeren aan de deur. Ik had haar uitgelegd dat de pakketten vaak voor onze deur neer worden gezet zonder aan te bellen en dat ik graag een retour formulier wil ontvangen. Ook omdat ik net ben bevallen en niet hier achteraan wil blijven gaan en dit snel wil afhandelen. Ze bleef volhouden dat ik het pakket moest weigeren en dat ik bij jullie pakketten altijd een handtekening voor ontvangst moet zetten dus een retourformulier niet nodig was. Erg vervelend om daarna nog een telefonische discussie te moeten voeren. Uiteindelijk heeft ze mij met moeite een retourformulier toegekend en toegestuurd naar mijn mailadres. Vervolgens kreeg ik een melding dat het pakket was afgeleverd. Pakket lag uiteindelijk opgepropt in onze brievenbus bij ons beneden in de galerij. Ik heb het broekje uiteindelijk gehouden aangezien ik vorige week ben bevallen en zelf nu totaal niet in de gelegenheid ben om het te retourneren. Uiteindelijk het bijbehorende vestje bij Woolrich zelf kunnen vinden en besteld. Zeer slordig en onbehulpzaam dus uiteindelijk ontevreden! Voorlopig geen Skihut meer voor mij.

super

ook omruiling met solde aankopen

Goed geholpen met zeer vriendelijk vriendelijk en ervaren personeel.

Snel en betrouwbaar!

Ook met retour snel en betrouwbaar!

Producten komen overeen met de foto op de site. Snel geleverd.

Het was netjes en snel binnen

Jas was voorzien van de kaartjes en een retourbiljet. In de toekomst zullen we gewoon weer bestellen bij de ski hut.

Altijd prima vriendelijk personeel goede service

Uitstekende en vlotte service!

Overzichtelijke en duidelijke online shop. Vlot bestellen en snelle levering -ook naar België.

Das Paket ist nicht vorhanden

Leider ist mein Paket nicht bei mir abgegeben worden, sondern wurde scheinbar vor der Haustür abgelegt

snel geleverd en goed ingepakt

snel geleverd en goed ingepakt

Nette oplossing voor mijn kritiekpunt!

Mooie kleding. Snelle levering. Verzendkosten betalen is prima. Helaas beviel de bestelde trui niet, dus retour. Uiteindelijk hoef ik alleen de retourkosten te betalen, en niet ook nog de verzendkosten. Netjes opgelost door skihut!

Snelle service!

Is top geregeld

OK

All was OK.

Topzaak

Prettige winkel, ook online

Schnelle Lieferung

Top Ware zu günstigen Preisen... Gerne wieder....

Jas besteld, werd vlot geleverd, jammer genoeg had ik me verkeken in de maat, niet goed opgelet, de maat was de Italiaanse maat, dus te klein. Op eigen kosten retour gestuurd( was mij bekend) en binnen enkele dagen het geld weer terug gestort op mijn rekening.

Top !

Kom er altijd graag een brede keuze van verschillende mooie merken . fijne winkel en ruim opgezet tot de volgende keer.

Keurige levering, snel en correct

Snelle levering, keurig, retourzending snel en correct !

Fantastisch winkel

Mij favoriete winkel, fantastisch Servise en mooi merk.

Snel en zeker en goede aanbiedingen

Snel en zeker en goede aanbiedingen

Hele fijne webshop ervaring

Snelle verzending en afhandeling met retourneren

prima!

duidelijke webshop, afterpay mogelijk. snel in huis en goed verpakt. Enige wat eventueel nog beter zou kunnen is volgende dag delivery ipv binnen 3 werkdagen

Top bedrijf!!!

Altijd goede levering. Als je belt word je altijd vriendelijk en snel geholpen. Altijd goede oplossing en meedenken. Één tip: dure spullen (en dan bedoel ik écht duur) niet in de plastic zakken doen.. de bontkraag van mijn jas van €800 zat vast aan het plastic) Verder een dikke 10.

Goede service en heel correct!

Ik heb de skihut als heel fijn ervaren. Goede service, correcte afhandeling en snelle levering! Ga zeker nog eens bestellen!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen