Topzaak

Prettige winkel, ook online

Schnelle Lieferung

Top Ware zu günstigen Preisen... Gerne wieder....

Jas besteld, werd vlot geleverd, jammer genoeg had ik me verkeken in de maat, niet goed opgelet, de maat was de Italiaanse maat, dus te klein. Op eigen kosten retour gestuurd( was mij bekend) en binnen enkele dagen het geld weer terug gestort op mijn rekening.

Top !

Kom er altijd graag een brede keuze van verschillende mooie merken . fijne winkel en ruim opgezet tot de volgende keer.

Keurige levering, snel en correct

Snelle levering, keurig, retourzending snel en correct !

Fantastisch winkel

Mij favoriete winkel, fantastisch Servise en mooi merk.

Snel en zeker en goede aanbiedingen

Snel en zeker en goede aanbiedingen

Hele fijne webshop ervaring

Snelle verzending en afhandeling met retourneren

prima!

duidelijke webshop, afterpay mogelijk. snel in huis en goed verpakt. Enige wat eventueel nog beter zou kunnen is volgende dag delivery ipv binnen 3 werkdagen

Top bedrijf!!!

Altijd goede levering. Als je belt word je altijd vriendelijk en snel geholpen. Altijd goede oplossing en meedenken. Één tip: dure spullen (en dan bedoel ik écht duur) niet in de plastic zakken doen.. de bontkraag van mijn jas van €800 zat vast aan het plastic) Verder een dikke 10.

Goede service en heel correct!

Ik heb de skihut als heel fijn ervaren. Goede service, correcte afhandeling en snelle levering! Ga zeker nog eens bestellen!

Fijn

Snel opgestuurd goeie prijs

Vertrouwde service

Skihut is voor mij de wintersport specialist. Voor zowel hardware als kleding.en beleving. Online ook overzichtelijk aanbod en correcte levering.

Super Service

Lieferung korrekt und sehr schnell! Schade dass Farbe von Schuhen nicht gepasst.

Meedenkende mensen achter een systeem.

Fijn kontakt via mail en telefoon.

Jas precies zoals gehoopt. Goede kwaliteit en snelle service.

Bestelling ging goed en vlot,binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen en goed ingepakt.Heel blij!

Es lief alles reibungslos.

Es lief alles reibungslos.

Super snelle levering

Helaas zat net lekker dus terug gestuurd en snel het retour afgehaald top bedrijf.!!

Snelle levering, duidelijke communicatie

Ben zeer tevreden over de snelle levering en duidelijke communicatie (webshop, betaling, aftersale. aanrader!

Jassen besteld en deze waren er de volgende dag al. Helaas paste deze niet en heb ze terug moeten sturen. Binnen 'n week mijn geld terug. Gelukkig past de volgende jas die ik besteld heb wel.

Goede service , vriendelijk personeel

Mooie producten , snelle levering , en goede service . Vriendelijke mensen aan de telefoon.

Keine Rückmeldung - Falsche Größe gesendet

Mir wurde meine Ware in der falschen Größe gesendet und jetzt warte ich seit einer Woche auf eine Rückmeldung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede levering

Mijn jas is goed aangekomen maar,het had wel beter geweest als het eerst in plastic of iets dergelijks verpakt was ,en dan in de doos.

Goede service , snelle levering

Mooie collectie, goede service, snelle levering

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen