Alles gut

Alles gut!

Ik kreeg eerst geen mail nu wel top morgen komt het binnen hopelijk

Meestal heel accuraat

Tot aan de vorige levering was ik erg enthousiast. Alle sterren. Maar afgelopen zending was het niet in orde (verkeerde maat gelabeld)

Na 1 dag al binnen en goed verpakt en perfect product

Snelle levering en heel blij met mijn aankoop. Skipully van Luhta.

Skihuur maakt fout en corrigeert niet

zaterdag 25 febr jl. online skipak Tony Sailer gekocht. De jas was de laatste in maat 56. 25 min proberen te bellen of deze gereserveerd kon worden om zondag te komen kopen in de winkel. Ook hadden we de vraag of de bijpassende broek blauw of zwart moest zijn. Kleur was onduidelijk op de site. Uiteindelijk online gekocht, prima. Maandag 27 febr bezorgd. Bij uitpakken zat er op het prijskaartje vd jas een blauwe sticker wat korting betekent. Als winkelier zijn jullie verplicht deze korting te geven. Jullie slordige fout waar wij niets aan kunnen doen!!! Wij hebben de volle prijs betaald, totaal €1699,90.Een mailtje naar jullie gedaan met foto. een dom mailtje/smoes terug van klantenservice Emalisa. Slecht verhaal hoor. Jullie hadden ons tegoed kunnen komen in een extra aankoop etc voor een gerenommeerd bedrijf zeer slechte reclame

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering!

Snel en vriendelijke afhandeling

2 skibrillen besteld een paar dagen voor vakantie. Gebeld wanneer binnen? Snelle en vriendelijke antwoord, en ze waren binnen 2 dagen binnen

Top!!!

Top!!

Pakketje besteld en nog steeds niet ontvangen.

Ik heb een pakketje besteld. 7 dagen later heb ik nogsteeds niks ontvangen. Paar keer geprobeerd te bellen met de klantenservice en de winkel, wordt steeds niet opgenomen……..

Zeer snelle levering en perfecte afhandeling van return item

Fijne website snelle levering en perfecte communicatie

Snelle en goede service.

Keurige snelle levering

Heel tevreden

Ik heb een prachtige jas besteld voor een mooie prijs. Erg tevreden en snel geleverd. Ook handig dat er een mogelijkheid is om achteraf te betalen. Erg blij mee.

Snelle bezorging. Was niet blij met product, retourneren ging snel en geld terug ook direct geregeld. Heel netjes en professioneel hoe dat afgewikkeld wordt. Bestellen en retourneren met gerust hard

Topzaak met lieve mensen

Topzaak met lieve mensen

Correcte en snelle behandeling!

Ik heb ook nog een telefoontje gedaan met jullie klantenservice goed geholpen duurde alleen heel lang voordat er opgenomen werd

Prima ervaring

Artikel was naar verwachting en werd snel opgestuurd. Prima winkel!

Hat alles gut geklappt !

Bezahlung erfolgte auf Rechnung

Niet al het het personeel weet van de regels af

Afgelopen zondag was ik in de winkel om een online bestelde skibroek op te halen. 1 man vertelde mij dat ik de bestelling moest annuleren en vervolgens de bestelde broek nu opnieuw kopen en het al betaalde aankoopbedrag zou dan weer worden overgemaakt. maar gelukkig waren er collega’s die dat tot 2x toe vertelde dat het ook anders kon. En gelukkig is dat ook zo geregeld.

Yes uitstekend

Matig

Snelle levering, 7,00 euro kosten om terug te sturen.

Alles bestens

Tolle Ware zum guten Preis schnell geliefert. Sehr zu empfehlen!

Alles war perfekt

Alles ok

vlotte levering en producten volgens verwachting

de enige opmerking die ik heb is dat het retourneren voor eigen kosten is. verder is het prima gegaan.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen