Groot assortiment

Producten van veel diverse merken en snelle levering.

Product omschrijving minimaal

Ik heb een jas online gekocht maar online omschrijving van de jas is echt zeer minimaal.

Schneller Versand - keine Reaktion

Ich habe ein paar UGG bei Skihut bestellt. Der Versand war sehr schnell und die Uggs hervorragend. Nur standen sie mir überhaupt nicht. Sehr schade. Habe sie nächsten Tag sofort zurückgeschickt und am 24.12. wurden sie, laut DHL, zugestellt. Jetzt warte ich auf die Rückerstattung. Auf meine Mail wurde leider nicht geantwortet. Vielleicht weil Weihnachten war..?

perfect

Gewoon goed

Probleem werd goed opgelost, en al jaren lang klant!!

Schneller Versand und gute Versandinformationen

Schneller Versand und gute Versandinformationen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd goed communicatie en mooie prijs.

Goede webdeal, Keurig oo de hoogte gehouden status van mijn bestelling.

Fast shipping and delivery

Good price, fast shipping and delivery. Everything went well. Thank you.

On time

Everything came on time like we orderd

• Would you recommend us? No

Bestelling snel in huis!

Besteld super service en snelle bezorging zelfs net v de kerst

Schnelle Lieferung

Die Lieferung kam wie angekündigt und war gut verpackt. Mir hat es gefallen, immer wieder informiert zu werden wann das Paket ankommt, gerne beim nächsten mal in deutscher Sprache. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie producten en snelle levering

Groot assortiment winterschoenen van toffe merken. De schoenen zijn ook nog eens snel geleverd

Zeer vriendelijk vakkundig personeel

Super snel in huis

Heel snel in huis

top site en exclusieve merken !

Heldere en duidelijke site, faire prijzen, goede verzending en prima communicatie!

Goede ervaringen

Fijn product en snelle levering!

Prima, bestelde jas was snel geleverd

Parajumpers muts binnen gekregen zonder bont balletje. Gebeld en volgende dag uiterst correct alles in goede staat ontvangen. Actie-reactie is top !!!

Satisfied

Really good ski clothes.

No response

Email no response

Snelle levering top!

Geweldige winkel

Fijne winkel met heel veel keus. Goede service zowel in de winkel als onlineverkoop

Fantastic!

Delighted with my Toni Sailor Ski Jacket! It took a long time to arrive but that was because of UK mail strikes. Skihut despatched it very quickly. 10/10

Super kwaliteit en snelle service

Altijd een mooi aanbod van top merken bij de skihut. Deze keer online besteld en ging super snel en was ook een fijne ervaring

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen