Netjes ingepakt, snelle levering.

Netjes ingepakt, snelle levering.

sehr freundlicher Kundenservice am Telefon und schnelle Lösung des Problems

Ich habe mir zwei Artikel von Goldbergh bestellt allerdings timmt die Artikelbeschreibung das Bildmaterial nicht mit der Orginalware überein, etwas ärgerlich Es handelt sich um die Cleo Vest hier fehlt der Druck auf der Rückseite und im online Shop wird dieser angezeigt. Ware habe ich gestern zurückgesendet.

Goede snelle service

Mijn bestelling was niet langer beschikbaar. Werd opgelost door soortgelijk product uit nieuwe collectie te leveren tegen gereduceerde kortingsprijs. Goede service

Ze verkopen alles, maar alles is niet leverbaar!

Al vaker spullen besteld, betaald en dan is het niet leverbaar meer? Maar je krijgt wel een mail van skihut dat je bestelling verzameld en aangemeld is bij postnl.

Snelle en correcte service

Makkelijk het gewenste artikel kunnen vinden. Maattabel goed aangegeven. Bestel en betaal proces makkelijk kunnen afronden. Dus al met al snel en simpel.

Waar voor je geld, goede service!

Top! Groot aanbod, prima service.

Alles wat ik zocht kunnen kopen. Bij retour geld snel terug. Alleen jammer dat je ze kg de retour verzendkosten moet betalen.

Slecht

Verzendkosten betalen kan ik nog begrijpen maar ook nog betalen voor pakketpost om terug te sturen is ouderwets tegenwoordig. De omschrijving van de schoenen klopt niet, ze zijn amper gevoerd en bovendien waren de zolen vies wat erop duidt dat er waarschijnlijk op gelopen is. Dus dit heeft mij ruim €12 gekost. Nooit meer voor mij.

Snelle verzending

Prima service en snelle verzending

Mooi produkt.

Blij met de schoenen en het advies om een maat groter te bestellen.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen