Slecht

Kortingscode die niet werkt, in het weekend is de klantenservice niet te bereiken. Bestelling toch maar geplaatst omdat de code na het weekend niet meer geldig was, direct gemaild en probleem voorgelegd. Tot op de dag van vandaag nog geen enkele reactie terug ontvangen!

Mooie winkel en kleding super snelle service!

Mooie winkel en kleding super snelle service!

Super snelle service

Fijne winkel, ook online alles prettig te vinden. Mooie acties, mooie merken

Goeie ervaring

Ben heel tevreden met mijn aankoop.

Aardig winkelpersoneel

Zeer prettige ervaring

Snelle verzending van de jas, helaas niet juiste model. Terug gestuurd en zeer snel het betaalde bedrag terug ontvangen.

Dik tevreden

Fantastische klantenservice!

Order not received, Customer Service not responding

I ordered two pairs of boots 9 days ago. I haven't received any information about the order, shipping timeline or courier service info. My online profile says the package has been delivered?! The customer service is non responsive. But I did manage to get a dozen unwanted marketing emails from them in that period. I am furious.

• Would you recommend us? No

Heel fijn

Snel geleverd en netjes verpakt

Correct en accurate afhandeling

Vanaf bestelling tot en met aflevering alles professioneel en exact op de aangegeven dag en uur! Compliment!

Ging zeer vlot met de besteling goed geregeld

nette en verzorgde levering plus super service

ik heb Goldbergh spullen aangekocht en ze hebben me zelfs belooft dat ik met de actie mee mocht doen ze gingen de bon in de pot doen ik vertrouw ze erop en vond het super zeer tevreden

Super snel in huis

De eerste bestelling was te klein , toen een andere besteld in een grotere maat , de korting die ik eerst had is toen ook weer verrekend, top gedaan klantenservice.

Beter kijken voor versturen

Voor jullie een artikel versturen, voortaan een kijken het beveiligingslabel zat nog aan de schoen.

Ruime keuze aan skibroeken

Ik was op zoek naar een flared skibroek en bij Skihut gevonden voor een redelijke prijs. Er waren voldoende broeken in alle prijscategorieën te vinden. De levering was zeer snel.

Uitgebreide voorraad, snelle levering

Uitgebreide voorraad, snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Verzendkosten

Jammer dat je verzendkosten moet betalen, zie je niet veel meer

Mijn skibroek is correct en razendsnel aangekomen

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Kleding valt goed en is erg mooi.

Gebrekkige dienstbaarheid -

Producten toegestuurd met niet verwijderde veiligheidslabels (!!??). Mail gestuurd met ‘standaardantwoordje’ tot gevolg (wat naar en blabla…). Nog bijkomende info gevraagd, doch geen reactie meer (trek uw plan?!) Ondertussen zelf probleem opgelost met hulp van lokale kledingwinkels. Conclusie: allerlaatste bestelling geweest.

Snelle levering! Alles oké!

Snelle levering! Alles oké!

Mijn bestelling van de webshop heb ik netjes in een pakketje ontvangen. Skihut is een hele prettige winkel, een aantal jaar geleden mijn skischoenen en skibroek bij jullie gekocht en ook daar ben ik netjes bij geholpen.

Top winkel met mooi breed assortiment

Snelle service; mooi assortiment en bij retouren erg snelle afhandeling

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen