Super medewerkers!!

Gesproken met Delano en werd keurig te woord gestaan..

Goedemorgen,mijn dochter is erg blij met haar mooie jas, en de snelle levering,bedankt :)

Goede ervaring

Topservice

Hele snelle levering , 1 tip : voor de betaling had ik graag skihut vermeld zien staan heb me suf gezocht wat het bedrag was die van mijn rekening gegaan was

Goede collectie snelle levering

Uitgebreide collectie en snelle levering

Groot assortiment

Toegankelijke ruime winkel met veel keuze in het hoge segment skikleding. Vriendelijk geholpen.

Ruim assortiment van mijn favoriete mwek

Snelle service en top kwaliteit

Snelle service en top kwaliteit. blij met m’n bestelling!

Retour en nieuwe maat ging erg snel

De maat omgeruild naar kleiner,ging super snel. Daarover zeer tevreden. Jammer niet terug te sturen op antwoordnummer,maar is zo ook te overleven.Ging verder prima en snelle retourlevering .

Heel snel mijn pakket ontvangen

Mooie schoenen, flink afgeprijsd, snel bezorgd

Mooie schoenen, flink afgeprijsd in vergelijking met andere winkels. Super snel netjes verpakt bezorgd

Snelle service, ook bij terugsturen van een pakket.

Ik was aangenaam verrast over de snelle restitutie van het betaalde bedrag, in no time weer op de rekening. Dat maak je ook wel anders mee. Bedankt hiervoor.

Jas besteld na een week nog niets ontvangen!

Ook na een mail richting skihut nog niets opgelost!

Nette snelle levering

Nette snelle levering

Keurig, niets op aan te merken

Keurig, verzorgd alles prima

Nette en vlotte verzending

Prima ervaring weer! Netjes verpakt en op tijd ontvangen.

Mooie winkel en prima service

Fijn veel mooie wintersport spullen bij elkaar!!

Tevreden.

Prima sitestructuur om te zoeken en te vinden. Snel geselecteerd, snel besteld en snel geleverd. Tevreden!

Alles perfekt!

Superschnelle Lieferung und sehr gute Preise!

Wat een snelle service, zeer professioneel!

De bestelling werd binnen één dag geleverd, supersnel.

Goede after sales

Ik had een jas besteld bij de Skihut De jas paste mij niet goed. Ik heb de jas toen retour gestuurd en heel netjes en snel mijn geld teruggestort gekregen.

Perfekter Einkauf

Sehr schnelle Lieferung ! Ware entsprach absolut der Beschreibung. Tolle Ware zu einem sehr günstigen .

Top winkel met uitgebreid assortiment

Goede service, snel verstuurd en vriendelijk en oplossingsgericht in het klantcontact.

Snelle verzending en goed opgelost

Snelle verzending van de kleding. Er was een trui met vlekjes maar dat is goed en netjes opgelost.

Goede website, makkelijk bereikbaar, heldere afhandeling

Ik had een gave jas gekocht welke snel en keurig werd geleverd. Ongelukkig voor mij viel deze jas erg ruim en was niet meer zichtbaar op de website. Na contact te hebben gehad met de klantenservice, werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg te horen dat het helaas niet mogelijk was te ruilen omdat het de laatste jas was. Het was geen probleem de jas te retourneren waarna ik ook weer snel mijn betaling retour heb ontvangen. Voor mij helaas geen jas maar wel een goede ervaring rijker met dit bedrijf! TOP

Ik werd snel en vriendelijk geholpen.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen