Soldaat

Snellen levertijd

Snel geleverd voor een mooie prijs

Super snelle en goede service

Erg fijn personeel erg aardig en behulpzaam En webshop snel en goede verzending….

Makkelijk

Het klaar hebben van de online bestelling zou iets sneller mogen. Mailtje kwam maar niet terwijl het na bellen wel klaar bleek te liggen. Dat was beetje irritant maar verder prima hut!

Fijne site, snelle levering, keurig verpakt , TOP!

Top! Snelle levering , keurig verpakt , kon niet beter !

Snel

Alleen was bij een afleverpunt gebracht nadat ik niet thuis was . Had ook bij de buren gekund

Goede ervaring

Super service

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Bestelling

Super goed, snelle levering

Alles piekfijn zoals beloofd geleverd. Top!

Goede service en prijs

Mooie Protest ski-jas voor mijn dochter besteld, scherp geprijsd en jas snel in huis.

Prima webshop

Snel geleverd!!

Niet goed

Bestelling geplaatst, normaal is een bestelling binnen 2 dgn binnen nu ruim anderhalve week! Dan krijg ik op de dag van levering een mail dat er uit mijn bestelling meerdere artikelen niet meer leverbaar zijn! Niet netjes op deze manier , dan moet het niet online blijven staan. Teruggave van het geld ging dan weer wel vlot. Gr mevr B Noorland

Zeer goede service, mooie kledij

Vooraf enkele mails gestuurd om info over kledij te verkrijgen: snelle en duidelijke antwoorden. Top service. Snelle levering na bestelling. Mooie kledij.

perfect!!

Snelle levering, altijd goed!

Prima vriendelijke service

Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen. Prima

Nette zaak,bestelling zelf opgehaald en dat was super. Leuke dames

Amazing collection

I’m so glad I discovered you those years back, amazing collection and superb customer service and super quick delivery

Perfect geregeld, product opgehaald in Scheveningen en gecombineerd met bezoek aan zee.

Ware wie gewünscht, blitzschneller Versand - gerne wieder!

Ware wie gewünscht, blitzschneller Versand - gerne wieder!

Scherpe prijzen voor top merken!

Grootste collectie van high-end fashion labels tegen scherpe prijzen. Goede service door het meer dan vriendelijke personeel! Top bedrijf!

Niks op aan te merken

Super winkel

Heb al eerder iets gekocht het blijft een top winkel ze doen precies wat ze zeggen toppers de

Maar jammer dat retourzanden voor eigen rekening is

Zeer snelle bezorgd en keurig verpakt

Besteld en zeer snel bezorgd en we zijn er heel blij mee. Gaan zeker vaker bestellen.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen