Perfect Webside, Perfect Service, Quick Delivery

Skihut has a very good Web-Side, with good and wide Product Portfolio. Service and Communication perfect. Quick Shipment Fair prices

Alles prima!

Es hat alles sehr schnell und reibungslos funktioniert, gerne wieder!

Alles super toll geklappt ausser die Versankosten der Rücksendung!

Hat trotz Verständigungsprobleme alles super geklappt! Die Ware war sehr schnell bei mir.Nur schade dass man die Rücksendung selber tragen muss. Liebe Grüsse!

Teleurstellend

Jammer dat er artikelen op de site zijn en op het moment je het besteld krijg je 2/3 dagen later te horen dat het toch niet meer op voorraad is

Mijn ervaring met de medewerksters van de skihut was top

Hele aardige en vriendelijke dames die uitgebreid de tijd voor je nemen om de juiste keuze te kunnen maken.

Bestelde product binnen enkele dagen ontvangen. Zeer tevreden met skihut

bardzo zadowolona polecam

jestembardzp zadowolona bardzo szybka dostawa

goede snelle levering

Goede snelle levering. Men wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Gewoon perfect

Mooie collectie voor mooie prijzen

100% tevreden

Gute Ware zum guten Preise mit schneller Lieferung !

Ich habe nur die besten gemacht, siehe oben.

Prima aanbod, snelle en nette levering! Een aanrader!

Top service en kwaliteit

Super goed en snel!

Mijn ervaring was erg positief!

Mijn producten gekocht via de webshop. Deze is erg duidelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn erg goed, leuke aanbiedingen. Heb een product retour gebracht in de winkel. Wat een grote mooie winkel. Parkeren ook top!

Schnelle Bearbeitung u Lieferung

Bestellung u Versand sind sofort bearbeitet worden u noch am selben Tag versendet! Würde wieder online bestellen!

Niet goed

Heb n bestelling ontvangen N mail gestuurd dat het kledingstuk verkleurd was En heb na 5 dagen nog steeds niks gehoord terwijl ze wel mijn mail hebben ontvangen

Goed bedrijf

Skihut is een prima bedrijf met mooie artikelen en redelijke prijzen.

Defektes Kleidungsstück

Ich habe eine Strickjacke bestellt, es fehlte ein Knopf, den ich dann in der Jackentasche fand! Sie hielten es wohl nicht für nötig ihn anzunähen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima service, snelle levering

Ik ben heel tevreden. De bestelling werd snel geleverd. De producten zagen er goed uit.

Produktauswahl ist ok

der Preis der Vorjahreskollektion wird fieberhaft geändert - hier oben, hier unten....

Top artikelen

Netjes en uitstekend

Snelle verzending, leuke interessante producten / artikelen goede betaalbare prijs-kwaliteitsvertoning

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen