Toppers

Helaas pas op verslavend te mooie producten top kwaliteit

Slecht!!!

Zeer slecht!!!

Snelle levering met duidelijke communicatie

Bestelde bikini snel geleverd! Juiste maat. Verzending en product zoals beloofd.

Sehr zufrieden

Gute Preise, schnelle Lieferung, Große Sortiment

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle Levering, Goede Prijs, Snelle afhandeling retouren

Goed & Betrouwbaar Bedrijf

Ruime keus,ook in grote maten.Goed materiaal.

Wist niet dat jullie een grote badkleding assortiment hebben.Erg tevreden.

Snel en goed

Goede foto’s op website die overeenkomen met de werkelijkheid. Snelle verzending en retouren zijn ook prima geregeld. Heel klein puntje: retour zenden moet je zelf betalen wat ik jammer vind omdat ik niet in de winkel kan passen.

Prima en snelle levering

Altijd een snelle levering en communicatie...professionele afhandeling

Supersnel

Ik bestelde s avonds en de volgende dag had ik de bikini al in huis!

Dauert lange

Habe meine Bestellung noch nicht erhalten schon 8 Tage rum

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top, mooie producten en snel in huis

Goede webshop, diverse betaalmogelijkheden, helaas wel de jas retour gestuurd omdat deze te groot was. Bestel zeker nog weer hier.

Hier kun je echt wat bestellen

Top kleding van topmerken en met zorg wordt je bestelling behandeld.

Duidelijke website

Snel in huis. Mooie kwaliteit. Het product was precies wat ik verwachte.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Goede en snelle levering van top product

Had snel schoenen nodig voor een feest, bij skihut terecht gekomen. Op donderdag besteld en vrijdag waren ze in huis. Toppie!

Alleen spijtig ik had net een bestelling geplaatst -30% en een paar minuten later e-mail van skihut dat alles -40% was . Zeer tevreden klant van België West-Vlaanderen.

Fast delivery

Smooth order and fast delivery. Perfect

gemengd

snelle levering mooie spullen ook gehouden dag na mijn levering ontving ik mail van skihut dat de prijzen nog meer verlaagd werden, ik mail skihut om te vragen of dit ook voor mij van toepassing is, antwoord nee of ik moest het terugsturen, dus ik ben niet tevreden

Klantvriendelijk

Had de laatste keer een bestelling geplaatst s avonds laat, open ik de volgende morgen mijn mail zie ik dat er een kortingsactie gaande is. Dit was natuurlijk enorm balen. Een mail gestuurd en het verhaal uitgelegd. Het totaalbedrag werd onmiddellijk aangepast. Super blij en wat een service, chapau!!

Slecht, verkeerde kleur is geleverd

Jammer dat ik de verkeerde kleur heb ontvangen. Had rood besteld, heb oranje ontvangen. Dus retour verzonden maar wel 5 euro verzendkosten betaald voor een verkeerd pakketje.

Snel geleverd echter safety tag nog om slippers

Beste, Ik ben erg tevreden over beide artikelen die ook nog een snel geleverd werden. Jammere is alleen dat ik op mijn slippers nog een wit ding trof wat voor safety is. Deze was door jullie vergeten te verwijderen. Het was voor mij onmogelijk zelf te verwijderen. Uiteindelijk ben ik naar de winkel gekomen om dit te verhelpen. Gelukkig woon ik niet ver van Scheveningen maar de reden van bezoek was wat ongelukkig. Eenmaal bij jullie werd ik overigens netjes ontvangen, geholpen en zelfs een kopje koffie aangeboden. Al met al had dit voorkomen kunnen worden dus vandaar de feedback. Met vriendelijke groet, Patrick Tetteroo

Betrouwbaar en snelle bezorging!!!!

Eerste x wat besteld en zeer tevreden over het verloop, T-shirt was hier het goedkoopste, redelijk snelle levering!!!!

Helemaal prima

Nette levering na enkele dagen. Mooi product

vlugge levering

Heel tevreden, alles was perfect.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen