Mooie jas, goede prijs, snel geleverd keurig verpakt. Niks op aan te merken.

Snelle verzendingen van mooie artikelen!

2 zomerjassen besteld, goede prijs en binnen 2 dagen in huis.

Sehr gut gefundene Seite im Internet, schneller Kontakt

Super schnelle Kontaktaufnahme mit Bestätigung und über das Wochenende irre schnelle Lieferung, einfach lebenswert

Snel, goede prijs, correct

Gewoon goed, niets op aan te merken

Ik heb 1artikel terug gestuurd en wacht nog op terugbetaling maar dat zal ook wel goed komen. Heb wel een bevestiging gehad dat het ontvangen is

Snelle correcte service

Ik word altijd prettig en snel geholpen.

Vlotte service

Mooie keuze, vlotte service

Super snelle levering! Product helemaal goed!

Guter Service, erstaunlich schnelle lieferung

Und tolle Jacke, rundum zufrieden und glücklich

Geweldig!

Ik had het snel nodig voor de verjaardag van mijn dochter en de volgende dag werd het al geleverd heel goed!

Guter Preis, schnelle Lieferung

Bin insgesamt sehr zufrieden

2 artikelen gekocht, hoewel het mooie broeken waren, zaten ze niet helemaal mooi bij mij. Retour werd snel verwerkt en ik kreeg snel antwoord op mijn vraag. Prima ervaring.

Sehr schnelle einwandfreie Lieferung!

Alles bestens

Overzichtelijke website, goed assortiment, snelle levering. Een kleine kanttekening, zou zijn dat het retour zenden gratis zou moeten zijn. Dan zou het 5 sterren en dus uitstekend zijn!

Prachtig assortiment maar slechte service

Medewerkers stonden niks te doen bij de kassa. Overige medewerkers waren aan t werk. Niemand vroeg ons te helpen.

Prima zaak

Na een verkeerd geleverd product zonder problemen netjes opgelost.

top

snelle verzending en genoeg keuze

Snel en goed verpakt thuis

Veel keuze en na de bestelling snel in huis door Post NL, wat voor ons de beste bezorgdienst is.

KEINE GUTEN

HABE VOR ÜBER 1 WOCHE BESTELLT…. PER PAYPAL BEZAHLT….GELD IST ABGEBUCHT …KEINE INFORMATIONEN VON SKIHUT… KEINE MAIL … ÜBER DEN BESTELLEINGANG….. FINDE ICH SEHR ÄRGERLICH DA ICH AM WOCHENENDE IN SKIURLAUB FAHRE UND DIE SACHEN DAFÜR BESTELLT HABE… KEIN HINWEIS DAS ES LÄNGER DAUERT…..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima Snelle levering

Snelle levering, goed materiaal aan correcte prijzen

Alles reibungslos und unkompliziert

Die gekauften Ski (gebraucht) sind in einem tadellosen Zustand. Auftrag wurde prompt bearbeitet und war innerhalb 3 Tagen da. So macht Online-Kauf Spaß. Danke

Goed assortiment en snel geleverd

Super mooie jas van Peak Performance voor mijn dochter gescoord!

Het was heel snel in huis, helaas paste het item niet dus moet deze retour. Jammer dat je zelf de retour kosten moet betalen, anders zou het 5 sterren zijn geweest!!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen