Mooie collectie echter verpakken en klant op de hoogte houden kan beter!

Top: al jaren biedt Skihut een mooie collectie aan. Aandachtspunten bij online bestellingen: * voor een parka van ruim € 600, weliswaar afgeprijsd van ca. € 900 naar eerdergenoemd bedrag, mag men een betere verpakking verwachten dan slechts een plastic zak! Een aantal jaar geleden verpakte Skihut de jassen nog in zowel een kledinghoes en daar omheen een plastic zak. Dit ter extra bescherming van de jas. * na bestelling online zou het op de hoogte houden van de klant over het verloop van de bestelling gewaardeerd worden.

Absoluut betrouwbaar

Ik kende Skihut niet dus altijd wel wat spannend om online te bestellen. Nergens voor nodig. Supersnel geleverd. Mooi product. Een aanrader dus!

Altijd goed

Altijd perfecte leveringen

Snel geleverd!

Snel en accuraat

Alles netjes volgens afspraak

Retourneren zonder problemen, geld binnen 3 werkdagen terug.

Zeer tevreden top service en super snelle levering

Het weekend besteld en maandag al geleverd.. TOP!! Pak is prachtig en geheel na wens.. SUPERBLIJ is mijn zoon.. dank u en voor zon mooie kortings prijs.

supersnelle service en mooie bikini

Binnen 1 werkdag kon ik al mijn bestelling ophalen. De bikini is hartstikke mooi en goede kwaliteit. Kreeg ook een leuke tas erbij.

Prachtig bedrijf

Een prachtig bedrijf en winkel. Tip; kadobon mag de keuze hebben om grotere waardes te kunnen kiezen.

Keurige afhandeling

Jas is snel verzonden, goede service!

Verzendkosten en retour kosten ?

Het is niet meer van deze tijd om verzendkosten en retour kosten te betalen. 2x€4,95 is onnodig. Kleding past soms niet omdat de pasvorm varieert. Dat is niemands schuld maar hier zouden de kosten dan ook gesplitst moeten worden. Of gratis levering of gratis retour. Ook zijn er tegenwoordig genoeg bedrijven waar alles gratis is. Nekwarmer kwam in een mega doos. Ook dat is onnodig. Had O door de brievenbus gekund. Levering ging wel snel.

Snel je spullen geleverd en snel je geld retour.

Prima service!

Makkelijk besteld en snel verzonden. Wel apart dat dezelfde ja in de winkel geen 30% korting had, online wel…

Goede service snelle levering

Leuke duidelijke website en snelle levering , alleen met retour wat onduidelijk , er staat in omschrijving retour voor eigen rekening behalve met ski kleding kun je hem via de klantenservice aanvragen , ik had een ski jas die te klein was voor mijn dochter maar moest er €7,25 voor betalen om retour te doen .

Geen gepaste antwoord

Heb netjes gemaild dat ik de schoenen bij andere partij kan kopen voor 30 euro minder en daar bewijs van gestuurd. En als antwoord heb ik gekregen dat er prijs afspraken zijn met woolrich. Hebben de andere partijen zoals bol.com en tobedressed geen prijs afspraken. Had een compensatie verwacht maar heb een koude mail terug gekregen van uw collega.

Perfect!

Duidelijke site. Jas besteld. Was in een andere winkel €60 duurder als online bij Skihut. En volgende dag had ik hem al in huis.

prima Allen past niet en dan met retour toch best bedrag kwijt

Zie bovenstaande. 1 artikel besteld en dan toch betalen voor niks achteraf vanwege retour. Jammer

Slechte service en belabberde communicatie

Bij aankoop van een skipak (bijpassende jas en broek) ontving ik de jas en een dag later bericht dat de broek toch was uitverkocht. Terwijl bij de aankoop deze nog gewoon beschikbaar zou zijn. Toen ik navraag deed kreeg ik een kort en haast onfatsoenlijk bericht terug van de strekking pech gehad.

Verkeerde foto op website en verkeerd product ontvangen.

Ik had een jas besteld, waarbij later bleek dat jullie de verkeerde foto op de website hadden en ik hierdoor een andere jas toegestuurd kreeg dan verwacht. Nadat ik dit meldde, kreeg ik na heel veel moeite eindelijk te horen dat ik in ieder geval niet zelf hoefde betalen voor retourneren. Helaas werd er voor de rest weinig geholpen om mij toch de correcte jas op te sturen.

Besteld en bezorgd

Ze zijn te klein, nu wil ik ze terugsturen moet ik wederom verzendkosten betalen van 6,95. Voor het verzenden had ik ook al verzendkosten betaald.

Redelijk

Levering erg snel, retour in winkel had klantvriendelijker gekund. Weglopend personeel om maar niet te hoeven helpen. Überhaupt dé reden niet meer bij de middenstand te kopen en alles via internet, V&D heeft zo ook haar klanten zeer succesvol weggejaagd.

Snelle correcte levering

Ik ben tevreden, mijn bestelling is snel en correct geleverd.

Katastrophe!

Erst einmal geht keiner ans Telefon. Mehr als 1 Stunde schon am Telefon gewartet ohne eine Antwort. Jeden Tag versucht zu kontaktieren auch via Email antwortete niemand. In der automatischen Email Antwort stand 1-2 Werktage wäre die Ware da. Bestellung erst nach 6 Tagen angekommen. In der Email stand man würde separat einen Trace - Track Code erhalten. Auch dies bekam man nicht. Irgendwann ging dann einer ans Telefon und wurde hilfreich. Schade das man nicht vorher seinen Job macht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle manier van bestellen

Goede service goede kwaliteit Snelle levering

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen