Ik had iets besteld, maar besefte dat het niet handig was om het te laten bezorgen wanneer wij op vakantie zijn. Daarom mailde ik met de vraag of het ook een paar dagen later bezorgd kon worden. Ik werd meteen teruggemaild dat dit geen probleem was.

Snelle levering bij online bestellen Overigens is in de winkel Shoppen ook altijd een feestje

Snelle levering Op de site is alleen niet goed aangegeven wat de kleur is van het kledingstuk Zwart en donkerblauw zijn niet goed uit elkaar te houden

Super Ware, schnelle Lieferung!

Sehr gute Ware und sehr schnelle unkomplizierte Lieferung! Ich bin sehr zufrieden, Danke! Immer wieder gerne!

Slechte communicatie omtrent levering

Duurde ook lang voordat ik mijn bestelling kreeg. Maar wel prima verpakt en goede producten

Nicht gut

Es lag kein Retourenschein bei und ich musste die Rücksendung selber zahlen!7€ war das günstigste... Ich habe keine Rückmeldung/Eingangsbestätigung erhalten!Nicht schön... Mit freundlichen Grüssen Sandra Schäfer

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vlotte levering en tevreden

Vlotte levering, alles overzichtelijk en tevreden met het product

Anderen Artikel geliefert als abgebildet geliefert

Sie haben einen anderen Artikel geschickt als Online abgebildet. Telefonisch sind Sie leider auch nicht erreichbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel,duidelijk,voor een goede prijs

Matig

2 artikelen besteld en betaald. Na 3 dagen kreeg ik te horen dat er 1 artikel tóch niet leverbaar is.

hele goede snelle levering en service

hele goede snelle levering en service

Top service mooie duidelijke website en snelle levering

Super vlot

Mijn retour snel afgehandeld. Bestelling snel binnen .. Super dus !!

Ik koop graag artikelen bij de skihut. Deze keer bleek het skipak te groot. In no time mijn geld retour gestort. Fijn en netjes.

super, online bestelling

Klantenservice reageerde lekker vlot op mijn vraag mbt de verzending. Dinsdag besteld, donderdagmiddag al in huis.

Super snel

Helemaal super

Snelle service en goede kwaliteit

Ik ben enorm tevreden met mijn nieuwe spullen en zal jullie zeker aanraden! Mooie merken en snelle afhandeling van de bestelling.

Quality item and fast delivery.

I recomend th seler

Snel safe en simpel

2 maten besteld Retour proces perfect binnen een dag mijn geld terug. Verzenden snel en regelen retour ook super snel echt een aanrader aaAAAAA+++

Geen feedback op vraag

Hallo, Ik heb geen reactie op mijn vraag gehad. Op maandag 21-2 de volgende vraag gesteld: Hallo, Ik heb onderstaande bestelling goed ontvangen. Echter de zwarte broek van ice Peak is de verkeerde maat. Op jullie sticker staat maat 116 maar in de broek zelf staat maat 128, en dus is hij te groot. Ik woon in dubai en mijn ouders zijn bij mij op bezoek en hebben de broek mee gebracht. Ze zijn op 4 maart weer in Nederland. De retour termijn is dan verstreken. Kunnen jullie een uitzondering maken? Ik hoor het graag. Groeten Marjolein van meir

All Perfect

Thank you for the Professional Service!

Goed advies, prima geholpen!

Uitstekend geholpen, goede tips en advies!

Snel en foutloos

Prima service, contact en foutloze levering

Zeer tevreden over de service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Het retour is netjes afgehandeld.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen