Sie haben einen anderen Artikel geschickt als Online abgebildet. Telefonisch sind Sie leider auch nicht erreichbar.
2 artikelen besteld en betaald. Na 3 dagen kreeg ik te horen dat er 1 artikel tóch niet leverbaar is.
Beste G., Bedankt voor uw bericht. Allereerst mijn excuses voor de late reactie. Het komt helaas wel eens voor dat een item na het plaatsen van een bestelling niet meer voorradig is. Dit komt, doordat de voorraad op onze webshop overeenkomt met de voorraad in onze winkel. Een item is dan vlak nadat het online besteld is, verkocht in de winkel. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en willen u hiervoor graag tegemoet komen met een kortingsvoucher. Wilt u mailen naar [email protected] als u interesse heeft in de coupon? Ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Skihut Eline
hele goede snelle levering en service
Top service mooie duidelijke website en snelle levering
Mijn retour snel afgehandeld. Bestelling snel binnen .. Super dus !!
Ik koop graag artikelen bij de skihut. Deze keer bleek het skipak te groot. In no time mijn geld retour gestort. Fijn en netjes.
Klantenservice reageerde lekker vlot op mijn vraag mbt de verzending. Dinsdag besteld, donderdagmiddag al in huis.
Helemaal super
Ik ben enorm tevreden met mijn nieuwe spullen en zal jullie zeker aanraden! Mooie merken en snelle afhandeling van de bestelling.
I recomend th seler
2 maten besteld Retour proces perfect binnen een dag mijn geld terug. Verzenden snel en regelen retour ook super snel echt een aanrader aaAAAAA+++
Hallo, Ik heb geen reactie op mijn vraag gehad. Op maandag 21-2 de volgende vraag gesteld: Hallo, Ik heb onderstaande bestelling goed ontvangen. Echter de zwarte broek van ice Peak is de verkeerde maat. Op jullie sticker staat maat 116 maar in de broek zelf staat maat 128, en dus is hij te groot. Ik woon in dubai en mijn ouders zijn bij mij op bezoek en hebben de broek mee gebracht. Ze zijn op 4 maart weer in Nederland. De retour termijn is dan verstreken. Kunnen jullie een uitzondering maken? Ik hoor het graag. Groeten Marjolein van meir
Beste Marjolein, Bedankt voor uw bericht. Allereerst excuses voor de late reactie en voor het feit dat u geen antwoord heeft ontvangen van onze klantenservice. Ik hoop dat u inmiddels reactie heeft ontvangen. Zo niet, zou u dan contact op willen nemen met mij via [email protected]. Ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Skihut Eline
Thank you for the Professional Service!
Uitstekend geholpen, goede tips en advies!
Prima service, contact en foutloze levering
Goede prijs kwaliteit verhouding
Het retour is netjes afgehandeld.
+++++
Ik had mijn artikel besteld en had het binnen 2 dagen binnen . Super
Stain on the ski suit, no reaction from client service to emails and phone calls
Dear Marie, Thank you for your message. First of all, my sincere apologies for the late response and for the fact that our customer service was difficult to reach. Due the large amount of orders and corona infections at customer service, we were not easily accessible. We will pay more attention to this in the future. I hope by now you had contact with our customer service about the stain on your ski suit. They will come up with a solution. In order to compensate you for the fact that you had a bad experience with our webshop, I would like to offer you a discount voucher. If you are interested in this, would you please email me at [email protected]? I wish you a nice day. Yours sincerely, Skihut Eline
Geld bezahlt, Bestellung nicht angekommen, keine Antwort von Skihut auf Nachfrage - WORSTCASE
Am besten Annette, Danke für deine Botschaft. Zunächst entschuldige ich mich für die späte Antwort und dass unser Kundenservice schwer zu erreichen war. Aufgrund des großen Andrangs in unserem Webshop und Koronainfektionen beim Kundenservice waren wir tatsächlich nicht leicht erreichbar. Darauf werden wir in Zukunft noch mehr achten. Es ist möglich, dass Ihr Paket bei PostNL verloren gegangen ist. In diesen Fällen muss der Absender des Pakets (in diesem Fall die Skihut) eine postalische Nachforschung für Sie einleiten. Ich hoffe, dass das Paket inzwischen bei Ihnen zu Hause angekommen ist bzw. die Postfahndung für Sie begonnen hat. Um Sie für die Tatsache zu entschädigen, dass Sie mit unserem Webshop schlechte Erfahrungen gemacht haben, möchte ich Ihnen einen Rabattgutschein anbieten. Wenn Sie daran interessiert sind, würden Sie mir bitte eine E-Mail an [email protected] schicken? Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag. Aufrichtig, Skihut Eline
Jammer dat je retourneren kosten moet betalen, dit is niet van te voren aangegeven.
Beste Frank, Bedankt voor uw bericht. De Skihut hanteert inderdaad een retourbeleid, waarbij de retourkosten voor de klant zijn. Wanneer een klant Level zwart heeft behaald in ons spaarsysteem, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Als u Level zwart heeft behaald, kunt u mij mailen naar [email protected]. Ik zal dan zorgen voor een tegemoetkoming van de retourkosten. U kunt u level bekijken op uw online profiel op onze website. Ons retourbeleid staat vermeld onder het kopje 'ruilen en retourneren' op onze website. Zie link: https://www.skihut.nl/klantenservice/ruilen-retourneren.html. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over het retourbeleid bij de Skihut. Ik wens u voor de rest een fijne dag.
2 items besteld, waarvan die in de aanbieding was niet meer in voorraad was; met verzendkosten werd het andere item extreem duur. Geen response van de klantenservice.
Beste Gert-Jan, Bedankt voor uw bericht. Allereerst mijn excuses voor de late reactie en voor het feit dat onze klantenservice slecht bereikbaar was. Vanwege de grote drukte op onze webshop en corona-besmettingen bij de klantenservice, waren wij inderdaad niet goed bereikbaar. Wij zullen in de toekomst hier beter op letten. Het komt helaas wel eens voor dat een item na het plaatsen van een bestelling niet meer voorradig is. Dit komt, doordat de voorraad op onze webshop overeenkomt met de voorraad in onze winkel. Een item is dan vlak nadat het online besteld is, verkocht in de winkel. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en willen u hiervoor graag tegemoet komen met een kortingsvoucher. Ook voor het feit dat wij slecht bereikbaar waren. Wilt u mailen naar [email protected] als u interesse heeft in de coupon? Ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Skihut Eline
Mijn eerste bestelling bij deze webshop was direct een ramp. Na twee weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het pakket is zoekgeraakt bij Post NL, maar Skihut was vervolgens telefonisch (en per mail) totaal onbereikbaar. Na diverse mails te hebben gestuurd, ontving ik pas na een week de reactie dat ''mijn bestelling reeds was verzonden''. Er wordt geen vinger uitgestoken om je te helpen. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en ik raad het anderen ook ten sterkste af.
Beste Robin, Bedankt voor uw bericht. Allereerst mijn welgemeende excuses voor de late reactie en voor het feit dat onze klantenservice slecht bereikbaar was. Vanwege de grote drukte op onze webshop en corona-besmettingen bij de klantenservice, waren wij inderdaad niet goed bereikbaar. Wij zullen in de toekomst hier beter op letten. Helaas komt het wel eens voor dat er een pakket zoek raakt bij PostNL. In deze gevallen, dient de verzender van het pakket (in dit geval de Skihut) een postonderzoek voor u op te starten. Ik hoop dat het pakket inmiddels bij u is aangekomen of dat het postonderzoek voor u is opgestart. Om u tegemoet te komen voor het feit dat u een slechte ervaring heeft gehad met onze webshop, wil ik u graag een kortingsvoucher aanbieden. Als u hier interesse in heeft, zou u mij dan willen mailen naar [email protected]? Ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Skihut Eline
Vissershavenweg 56
2583 DL Scheveningen