Mooie spullen snelle levering en ook een snelle afhandeling van eventuele retour zending

Snelle levering en retour afwikkeling

Goede service en snel

Jas besteld waar rits niet goed van was ik heb meteen een nieuwe besteld die 2 dagen later binnen was. Vreemde vind ik wel dat je retourkosten voor eigen rekening zijn. Vooral ook als er iets mankeert aan de jas. Je wil een dure jas toch ook verzekerd verzenden kosten toch 9.95 voor iets wat niet goed is.

Alles snel, proper verkregen

Ons pakket was supersnel ter plaatse voorzien van alle uitleg. Helaas was er 1 broek te groot maar de nodige documenten en uitleg voor retour zaten in het pakket. Super gedaan

Retour musste ich selber zahlen

Ich durfte aus Deutschland eine Retour von 13,99 selber zahlen, es stand nirgendwo dass die Retour auf kosten des Käufers geht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en correct geleverd

Leuke jas voor eerlijke prijs . Snel en netjes geleverd

We zijn heel tevreden

De levering van het bestelde artikel kwam snel. Was goed verpakt. De communicatie over het traject van het bestelde verzonden Artikel was duidelijk. De kwaliteit van het artikel is heel goed

Ik werd tot op heden zeer vriendelijk behandeld.

Mooi assortiment, snelle reactie op vragen. Vriendelijk personeel. Toppie!!!

Top, jammer van de 6,95 retourkosten

Snelle levering en retourneren gaat makkelijk. Ik vind alleen dat de service van gratis retourneren ontbreekt. Dit weerhoudt toch om een Goldbergh pak van 750 euro te kopen en ergens te bestellen waar de retournering kosten er niet zijn. Ik denk dat jullie online verkoop flink omhoog gaat als je de kosten voor retourneren niet bij de klant legt. Vriendelijke groeten, Merel van der Spek

goede en snelle service

binnen 1 dag ontvangen na bestelling

Product zoals omschreven. Snelle levering.

Veel keus op de website. Product zoals omschreven. Snelle levering.

Snelle levering, retourneren koste helaas geld…

Fijn snel mijn product. Paste alleen niet en krijg een retourlabel erbij zonder verzendkosten, die betaal je zelf!

Prima maar jammer dat retours niet kosteloos zijn!

Ruime keuzen en snelle bezorging. Jammer dat de product omschrijving minimaal is en retours niet kosteloos!

Top product, goede service en snelle levering

Top product, goede service en snelle levering

Sehr enttäuscht

Ich habe bei Ihnen schuhe bestellt die mir leider nicht passen und ich dachte ich schicke sie einfach mit dem Retoure Schein (der bei jedem anderen Versandhaus wenn man bestellt dabei liegt )zurück . Leider musste ich feststellen das man die Retoure selbst bezahlen muss ,was mich sehr enttäuscht und ich deshalb auch leider nichts mehr bei ihnen bestellen werde .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Deskundig advies gekregen

Niet bewust op zoek naar hardware ski-uitrusting, dankzij vriendelijk en goed advies wel tot koop overgegaan en tevreden dat we de aankoop gedaan hebben. Weer een mooie “ouderwetse” winkelervaring, een middagje skihut!

Fijne winkel.

Prima service. Goede betalingsvoorwaarde. Prima communicatie.

Schnelle Lieferung - keine Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering retour met ruilen.

Ik was aangenaam verrast dat de retour en mijn bestelling in een grotere maat zo snel geleverd werd.

Snelle service!

Zeer snelle levering

Alles klopt bij uw webshop. Korte lijnen, snelle verzending en ook zeer belangrijk snelle vergoeding van retouren. Het is leuker om naar de winkel te gaan, maar dat lukt niet altijd

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Altijd goed!

Ik heb vaak wat besteld en is altijd goed , ik heb een keer een bestelling gedaan dat hij een dag later afgeprijsd was , ik heb na mail contact daarover het verschil retour gekregen ,goede service

Super!!

Fantastisch geholpen!!