Goede service en snelle levering :-)

Goede service en snelle levering :-)

correcte levering

Er was mij een korting van € 50,- beloofd op mijn volgende aankoop. Bij het invullen van deze nieuwe aankoop heb ik dan ook aangeduid dat ik recht had op een korting van € 50,-. Bij de afrekening werd er echter geen rekening gehouden met deze korting en heb ik het volledige bedrag moeten betalen. Het was de laatste jas in die bepaalde maat en mijn vrouw wou het risico niet lopen om de bestelling niet te plaatsen.

Gern wieder ...

Ich habe das zweite mal bei Skihut gekauft und bin sehr zufrieden. Auch das Thema Rücksendung/Umtausch läuft zufriedenstellend.

Super tevreden!

Er werden duidelijke mails gestuurd over de levering en het product was heel snel geleverd, wat erg fijn was.

Snel

Bij Skihut zijn ze snel en het is makkelijk.

Tevreden over de snelle levering

Positief, vriendelijke hulp in de winkel. Ben erg tevreden. Kom zeker nog eens langs als we in de buurt zijn!

Helemaal prima

Mooie kleding, snelle verzending, producten voldoen aan verwachtingen en heel netjes verpakt

Tevreden

Super tevreden

Erg goed

Goede ervaring! Snelle levering

Artikel wie beschrieben

Schnelle Lieferung und gute Kaufabwicklung

snelle levering webshop

Goed bedrijf om nog eens een bestelling te plaatsen

Levering binnen 2 dagen. Jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen wanneer je een andere maat besteld en kosten van het product boven de 100 Euro zijn.

Prachtige hes van Luhta

Snelle service en goede kwaliteit.

Prima snelle collect service

Online besteld, en in de winkel opgehaald. Was na 5 minuten al weer buiten met het bestelde. Prima service.

Uitstekende service

Ondanks dat er geen mogelijkheid was om fysiek te kunnen shoppen, is de service echt perfect. Ik heb op zondag een hele gave Burton snowboard broek gekocht voor mijn vader zijn verjaardag en die had ik op maandag al binnen! Dat heb ik nog nooit meegemaakt en de broek is goedgekeurd!

Fast shipping

Customer service very friendly.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Overzichtelijke website en de bestelling vlot afgeleverd.

Compleet aanbod in een prachtige winkel

De transactie liep naar tevredenheid. Wel vind ik het jammer dat retourneren niet bij de prijs in zit. Anders had ik 2 maten besteld om te kijken welke maat het beste en mooiste zit. Het voelt toch anders als het gratis retourneren is..

K

Super zufrieden sehr schneller Versand

Ich habe eine Jacke bestellt und die kam super schnell an bestellt habe ich aus Deutschland und der Versand kam aus der Niederlande.

Snel service

Zondag besteld volgende dag in huis

Snelle levering van bretels van goede kwaliteit

Kwaliteit spullen en perfecte service!

Last minute skibroeken besteld in de drukke periode tussen Kerst en O&N tijdens de lockdown. Na een telefoontje werden de broeken klaargelegd en ik kon ze dezelfde dag nog ophalen. Op tijd voor de wintersport. Super service!

Zeer correct

Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen met skihut

Prima bedrijf om kleding, ed. te kopen

Dag na de bestelling gelijk geleverd.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen