Super snelle levering

Bestelling snel en correct geleverd. Helaas moest ik de jas retourneren omdat deze te groot was. Het geld stond ook snel weer op de rekening. Prima online-winkel hoor!

Große Auswahl und gute Angebote

Schnelle Lieferung Große Auswahl

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer goed

spijtig genoeg vond ik hem niet zoals ik had verwacht en stuurde ik hem terug

Ruime keuze, snelle bezorging

Skijack besteld uit ruim assortiment. Veel maten aanwezig. Jas kwam binnen 3 dagen per post. Gewoon goede service.

Top assortiment en service

Gebruiksvriendelijk shop, mooie merken en snelle levering.

Fijne winkel en erg service gericht

Zowel in de winkel als online goede service en snelle levering

Supersnel

Snelle service! Top!!

snel en duidelijk geholpen.

Belde voor een vraag, netjes en snel geholpen.

Snelle levering, goed verpakt en hele fijne communicatie aan de telefoon.

Goede en snelle service met click en collect

Mijn dochter wilde heel graag een jas hebben en we hadden deE op 1e kerstdag besteld via click & collect, 2e kerstdag gebeld dat zij hem vandaag heel graag wilde halen , ze hebben haar bestelling (uit de vele bestellingen) er tussen uitgehaald en haar jas, zodat ze hem gelijk kon ophalen :) Hele blij dochter Goede snelle service

Snelle verzending, mooi product!

Broek van Luhta besteld. Snel geleverd en erg mooie kwaliteit.

Jammer dat het product te groot uitviel maar aan de service en kwaliteit ligt het niet. Snelle en goede service!

Snelle levering netjes verpakt

Prima geregeld! Product zoals afgebeeld op de website, netjes verpakt en snel bezorgd.

Snelle levering, duidelijke websitel

Het is gewoon een top winkel! Ben vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Kleding zoals verwacht, goed verpakt en snelle levering. Tot gauw!

Slecht

Jas online besteld , de jas heeft een kleine beschadiging meerdere malen gebeld en gemaild voor een retour label geen reactie.

Weinig informatie over artikel

Ook weinig hulp/ info bij het bellen vd klantenservice

Top collectie keurig verstuurd

Prachtige collectie! Jas werd keurig en zeer snel verstuurd! Top!

Super !!!

Snel en super geregeld !!!

Supersnelle bezorging. Mooi produkt

Zeer klantvriendelijk en mooie kleding.

Snelle levering van bestelde kleding, ondanks de feestdagen. Binnen een dag na retour zending geld retour voor een te grote jas en zeer tevreden met de kwaliteit van de overige geleverde artikelen. Zeer vriendelijk te woord gestaan bij ophalen van omgeruild artikel. Top zaak!

Super snel levering

Eerst kerst besteld en naar de kerst de maandag al binnen, dank je wel.

Geweldig !

Wat een snelle service! Ik had een jas besteld En dacht met deze drukke feestdagen zal de levering wel een beetje op zich laten wachten. Ik was dan ook verbaasd toen de bestelling de eerstvolgende werkdag werd geleverd ! Ik zal niet aarzelen om nog bii skihut te bestellen ! Dankjewel

Snelle service!

Goed aanbod, snel geleverd!

Goeie ervaring altijd top

Vissershavenweg 56