Jammer dat het product te groot uitviel maar aan de service en kwaliteit ligt het niet. Snelle en goede service!

Snelle levering netjes verpakt

Prima geregeld! Product zoals afgebeeld op de website, netjes verpakt en snel bezorgd.

Snelle levering, duidelijke websitel

Het is gewoon een top winkel! Ben vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Kleding zoals verwacht, goed verpakt en snelle levering. Tot gauw!

Slecht

Jas online besteld , de jas heeft een kleine beschadiging meerdere malen gebeld en gemaild voor een retour label geen reactie.

Weinig informatie over artikel

Ook weinig hulp/ info bij het bellen vd klantenservice

Top collectie keurig verstuurd

Prachtige collectie! Jas werd keurig en zeer snel verstuurd! Top!

Super !!!

Snel en super geregeld !!!

Supersnelle bezorging. Mooi produkt

Zeer klantvriendelijk en mooie kleding.

Snelle levering van bestelde kleding, ondanks de feestdagen. Binnen een dag na retour zending geld retour voor een te grote jas en zeer tevreden met de kwaliteit van de overige geleverde artikelen. Zeer vriendelijk te woord gestaan bij ophalen van omgeruild artikel. Top zaak!

Super snel levering

Eerst kerst besteld en naar de kerst de maandag al binnen, dank je wel.

Geweldig !

Wat een snelle service! Ik had een jas besteld En dacht met deze drukke feestdagen zal de levering wel een beetje op zich laten wachten. Ik was dan ook verbaasd toen de bestelling de eerstvolgende werkdag werd geleverd ! Ik zal niet aarzelen om nog bii skihut te bestellen ! Dankjewel

Snelle service!

Goed aanbod, snel geleverd!

Goeie ervaring altijd top

Snel en goed geholpen vriendelijk personeel

Goede producten, goede prijs!

Goed en snel geholpen

Op zoek naar twee mutsen voor de wintersport. Met click en collect snel geholpen.

Snel levering goed kwaliteit

Jasje was snel geleverd en is heel mooi!

Goede producten tegen goede prijs!

Het afhalen op afspraak werkt prima. Heel tevreden met de gekochte spullen!

Mooie wintercollectie!

Snelle bezorging en kwalitatief hoogwaardige kleding

Super snelle levering

ivm met de lock down een giftcard voor kerst online moeten aanschaffen. De week voor kerst is altijd super druk met pakketjes en een race tegen de klok. Tot mijn grote verbazing hadden we de giftcards de volgende dag al in huis, top service.

Super schneller Versand und top Ware

Ich war super positiv überrascht als die Ware so schnell geliefert wurde. Top verpackt. Gerne wieder. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastisch zowel in de winkel als de online bestelling

goede website, snelle levering, goede retour procedure

Altijd goede ervaringen met Skihut gehad.

Goed product en snel geleverd.

Goed product en snel geleverd.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen