Artikel nicht wie auf den Bildern

Der Artikel entspricht nicht dem auf den Bildern. Auf Anfrage wie das sein kann, bekomme ich die Antwort, dass dies nur zur Veranschaulichung dient. Wenn ich Online einkaufe, dann habe ich aber nur das Bild um mich daran zu orientieren. Dann möchte ich auch genau den Artikel den ich auf den Bildern sehen kann. Daher würde ich nicht mehr bei Skihut bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Product zoals verwacht snellenlevering

Mooie kleding en perfecte service

Goede service Netjes verpakt

Mooie jas en snelle service

Hele mooie jas en goed verpakt. Goede en snelle service

Snelle nette levering

Jas besteld en werd snel en netjes verpakt binnen. Helaas te klein dus gaat retour. Kijken hoe het afgehandeld wordt

M.b.t. bestelling en verzending prima.

Heel goed en netjes verpakt. Heb helaas artikel (parajumpers sleepingbag) terug moeten doen omdat jas veel te groot is en de kleur is niet die ik wilde. Dacht dat het zwart was... maar is grijs... In artikelomschrijving staat kleur niet vermeld. De jas is 13-12-2021 weer afgeleverd aan de webshop van de Skihut. Hoop alleen dat terugbetaling (CC card) niet 30 dagen duurt. Zo staat dat vermeld bij info klantenservice Vind ik te lang!!

Sehr guter Service

Die Abwicklung war schnell, professionell und zuverlässig

Heerlijk shoppen online :)

Fijne online shop Jammer alleen dat ik iets besteld had en pas een week later een mail kreeg dat het niet meer op voorraad was en dat er geen alternatief aangeboden werd. Maar voor de rest ruime keuze .

Een vlotte levering en een goed product. Helaas was de jas wat aan de krappe kant. Een andere maar niet voorradig. Dus geretourneerd.

Mooi product, snel geleverd met leuke attentie!

Goedkope

Goedkope

Duidelijke product informatie en foto's. Levering was erg snel in deze drukke periode.

Mooie kleding, netjes verpakt. Zeer tevreden over de service

Snelle Levering

Bij skihut hebben ze mooie merken voor de wintersport. Snelle levering.

Goed assortiment, duidelijke website en snelle levering, dus prima ervaring!

Erg fijne service!

Het probleem is geheel naar tevredenheid opgelost. Erg blij met deze goede service.

Heel goed!

Artikel heel snel geleverd. Makkelijk te bestellen en was in heel goede staat bij aankomst. Dank jullie wel.

Snelle levering van t artikel

Ik ontving een jas zonder bijbehorende binnenjas

Ik ontving een jas zonder de bijbehorende binnenjas en moest vervolgens 10 verzendkosten betalen om de bestelling te retourneren.

Elke keer super snel geleverd

Super snelle leveringen en prijs kwaliteit is ook goed

Goede snelle service, alleen volgende keer beter opletten!

Hele goede en snelle service, savonds besteld en dag erna in de middag al geleverd. Alleen is er vergeten de winkelbeveiliging er af te halen, na een gevecht met een ijzertang konden we de uggs dan ook eindelijk aan!

Hele snelle levering .

Uitstekende service ook bij evt. retour/ruiling

Iedere keer weer positief verrast door assortiment, service en aktie's!

Komen afspraken

Prima komen hun afspraken na

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen