Zeer behulpzaam personeel en nette snelle levering.

Ga vaker bestellen bij jullie

alles perfect verlopen

zeer goede ervaring

Retouren zu Lasten des Käufers gehen GARNICHT

Ich kaufe gerne und viel online ein, auch sehr hochpreisige Marken und Artikel! Mir gefällt dabei die Vielfältigkeit, welche ich im Laden nicht habe und der Komfort! Wenn ich dann für fast 2000€ Kleidung kaufe und zwei Hosen zurückschicken muss, weil ich mir mit dem Schnitt und der Größe nicht sicher war und dann ernsthaft noch meine Retoure nach Holland für mehr als 20€ selber tragen muss, muss ich mich über dieses kundenunfreundliche Vorgehen aufbäumen und ganz klar aussprechen: SERVICE macht den Unterschied zu anderen Online-Shops! Bei Skihut würde ich NIE wieder einkaufen und auch keine Empfehlung aussprechen! Schade liebes Skihut-Team, gerne hätte ich andernfalls noch ein paar weitere Familienmitglieder zwecks Ski-Erstausstattung zu Ihnen weiter vermittelt; aber das lasse ich jetzt lieber sein!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Doen wat aangegeven wordt

Bestelde producten snel geleverd!

Verbetering absoluut gewenst

Geen bev mail ontvangen een geen bezorgdiensten met update van lever dag/tijdstip.1 artikel was uiteindelijk niet leverbaar.

Ontevreden

De jas die ik besteld was is mooi. Alleen hoe die is opgestuurd vind ik niet normaal. Opgepropt zonder bescherming om de jas heen. T&T code kreeg ik 2 dagen later toen die al bezorgd was.

Snelle levering, goede webwinkel.

Produkten zoals verwacht.

Schnelle und kompetente Abwicklung der Bestellung!

Unkomplizierter Einkauf und schneller Versand der bestellten Ware. Sehr zufrieden...! Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische webshop en service

Ook de retour is snel geregeld, helaas zijn hier nog wel kosten aan verbonden

Mooie kleding, snelle levering, wel jammer dat de retour nog behoorlijk kosten met zich meebrengt.

Zeer slecht

Een nabestelling een uur later kost gewoon opnieuw verzendkosten. Na een mail hierover krijg je gewoon onbeschoft antwoord. Nooit meer bestel ik hier en bestelde kleding gaat retour.

Vlotte service en retour. Makkelijke communicatie.

Snelle service.

Artikel zijn precies zoals op de website word aangeboden. Snelle verzending en alles goed verpakt.

Snelle levering goed kwaliteit

Rommelig

Had gevraagd een andere maat te sturen i.p.v. kreeg ik alles gecrediteerd.

Excelent products

high quality product and good cooperation

Correct, snel en super fijne winkel en mensen

Perfect verlopen, Zoals altijd

Super service

Supersnelle service en top producten Toch heb ik 1 probleem Ik moet een artikel terugsturen omdat de kleur anders moet en het is geen gratis retour Doordat het een internationaal pakket is , is het nogal een rompslomp aan papieren Vriendelijke groeten Mima

Prima service, snelle levering!

Fijne site, enorm ruim aanbod, zowaar de jas gevonden die nergens anders in Nederland te koop is. Snel geleverd.

Top Service!

Geweldige winkel met de grootste jassen collectie van Nederland. Wij hebben een super mooie jas van het merk Parajumpers gekocht voor ons zoon. In de avond besteld en de volgende dag in huis ;-) Tot snel weer. Groetjes, Duvan

Voldoende, ruimte voor verbetering.

Skijas en broek besteld (als een set) paar dagen later wordt er gemeld, broek niet meer leverbaar. Erg jammer omdat de jas accenten bevat die terug komen in de broek. Had mijn inziens eerder op de site aangegeven moeten worden dat deze niet meer leverbaar was. Verder was het prima hoor.

Snelle levering, makkelijk te bestellen erg duidelijk

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen