Snelle levering mooi verpakt super

Super snelle levering en mooi verpakt

goede service

Mijn bestelde bikini was helaas niet naar wens. Maar het pakketje was supersnel in huis en ook de afhandeling was top! Bedankt voor de goede service.

Makkelijk & snel besteld & geleverd Helaas is het produkt te klein, moet het retour sturen

Snel met alles

Artikelen waren snel binnen, helaas niet voor mij passend, na het retour gestuurd te hebben, had ik snel de verwerking terug.

super snelle levering

Zeer tevreden, snel geleverd, meteen de andere dag

super snelle levering

De volgende dag had ik mijn pakketje. Super snel!!!

super

zeer snelle levering

Heel goed en snel

Snelle levering en mooi produkt!

Snelle levering en mooi produkt!

Toll!

Ich bin begeistert wie schnell das Paket in Deutschland war. Ganz toll. Alleine die Rücksendung war etwas teuer, da kein retour Aufkleber dabei war.

Snelle levering en prachtig sweatshirt!

Nergens iets op aan te merken!

Excellent service

I got a prompt response to my email and clear instructions how to make an order from Canada. My order was shipped swiftly. According to the Skihut website, they carry really beautiful and good quality ski clothing.

Prachtige collectie! Goede service.

Goede online winkelervaring 1

Top!!

Snel levering top!!!

Prima !

Grandioos !

Super goed, fijne site en snelle levering

prima service

Duidelijke webshop, goede afhandeling van je bestelling en eventuele terugbetaling bij retour.

prima...netjes op tijd met de levering. vlot en snel

Prima! Keurig verpakt. Op tijd geleverd. Keurig op de hoogte gehouden via de mail.

Heel goed geholpen zelfs met retour binnen 5 dgn Weer artikel terug

Super behulpzaam

Klantvriendelijk

Snelle service!

Binnen enkele dagen het artikel al in huis.

Zoek eens handschoenen

Ik heb handschoenen nodig. En welke merk, I don’t care. Niet te doen op deze site. Bouw meer filters in, een beetje goedkope site opbouw en te dure merken!

Super behulpzaam. Erg vriendelijk. Top!

Ik kwam er op de Website niet helemaal uit. Telefonisch contact opgenomen en ben direct op het juiste spoor gezet en heb zo een hele leuke outfit kunnen aanschaffen. Er werd alle tijd voor genomen, super fijn.

Prima! Ik zou er zo weer bestellen

Prima. Verzenden zou misschien nog iets sneller kunnen. Mooi ingepakt en product in uitstekende staat. Misschien nog wat folders can andere producten erbij doen, dan bestel ik nog sneller weer iets bij jullie. Aanrader!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen