Alles goed

De juiste pasvorm en snel geleverd, ik ben blij.

Gute Preise u. Sehr gute Auswahl

Top Marken... Super Preise Rasche Lieferung... Gerne wieder... Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product gelijk aan foto’s en snelle levering!

Alles bestens, gerne wieder!

Ware guter Qualität zum fairen Preis, sehr gute Abwicklung auch der Retoure - was will man mehr.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles verzorgd en netjes op tijd!!

Snelle service, goed product, goede korting

Snelle service, goed product, goede korting

Mooie collectie, goede verzending qua verpakking & snelheid!

Bestelling ok maar service minder

Ik koop voor 280 euro spullen en ik stuur ook iets retour. Stom dat ondanks dat ik deel bestelling houd toch retour kosten moet betalen. Ik snap dat als alles retour komt en retour kosten zijn. Maar als je wel een aantal items houdt zou het netjes zijn de retour kosten in tijden van Corona te vergoeden.

Snel en duidelijk

Snelle en duidelijke afhandeling. De goederen kwamen optijd aan en netjes ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar om vaker een bestelling te plaatsen.

Super snelle service, super kwaliteit

Ik ben zeer tevreden, jas voor mijn man gekocht van het merk Peuterey.

Snelle verzending

Zeer snelle verzending.

Ich habe meine Ware nach einer Woche noch nicht

Im Zustellungstatus steht immer noch das selbe wie am ersten Tag. Ich habe schon einmal direkt im Laden eingekauft und war sehr zufrieden. Auf Anfrage habe ich keine Antwort erhalten. Viele Grüße Heinz Leitzgen

TOP!!!!!

Alles perfect geregeld!!!

top en snelle levering

nog 1 tip. Advies maten plaatsen bij de artikelen. Valt iets normaal qua maat of juist kleiner/groter.

Goedkoop en super service

Gewoon goed

Goed bedrijf werkt snel en accuraat

Super snelle levering Retour label in de zending ... ook handig

Top zoals altijd

Zeer tevreden van skihut

Mijn aankoop was goed en aan een goede prijs. De bestelling werd ook de volgende dag al geleverd

supergoed

Besteld en 2 dagen later in huis

Perfect geregeld,binnen 3 dagen in huis

Op tijd geleverd, alles helder

Op tijd en duidelijk

Teleurstellend

Via de webshop een jas besteld in maat M, de maat die ik altijd draag. Deze jas was echt mega veel te groot... niet zomaar wat ruim, maar echt zo ruim dat er nog wel iemand bij paste. Erg jammer dat dit niet aangegeven is... had mij wel zowat €15 verzendkosten bespaard!

Goed geen probleem met omruilen

Goéd

gwn goed hoor!

alleen jammer dat je voor je retouren moet betalen dat is bij vele winkels gelukkig niet!! alhoewel ik het wel begrijp

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen