Ich habe meine Ware nach einer Woche noch nicht

Im Zustellungstatus steht immer noch das selbe wie am ersten Tag. Ich habe schon einmal direkt im Laden eingekauft und war sehr zufrieden. Auf Anfrage habe ich keine Antwort erhalten. Viele Grüße Heinz Leitzgen

TOP!!!!!

Alles perfect geregeld!!!

top en snelle levering

nog 1 tip. Advies maten plaatsen bij de artikelen. Valt iets normaal qua maat of juist kleiner/groter.

Goedkoop en super service

Gewoon goed

Goed bedrijf werkt snel en accuraat

Super snelle levering Retour label in de zending ... ook handig

Top zoals altijd

Zeer tevreden van skihut

Mijn aankoop was goed en aan een goede prijs. De bestelling werd ook de volgende dag al geleverd

supergoed

Besteld en 2 dagen later in huis

Perfect geregeld,binnen 3 dagen in huis

Op tijd geleverd, alles helder

Op tijd en duidelijk

Teleurstellend

Via de webshop een jas besteld in maat M, de maat die ik altijd draag. Deze jas was echt mega veel te groot... niet zomaar wat ruim, maar echt zo ruim dat er nog wel iemand bij paste. Erg jammer dat dit niet aangegeven is... had mij wel zowat €15 verzendkosten bespaard!

Goed geen probleem met omruilen

Goéd

gwn goed hoor!

alleen jammer dat je voor je retouren moet betalen dat is bij vele winkels gelukkig niet!! alhoewel ik het wel begrijp

Verzending van de bestelling is langer dan normaal dit ivm Corona.

Snelle en goede service

Snelle en goede service mooie producten geleverd net zoals op de foto.

Allemaal keurig geregeld via de site

Het was allemaal keurig geregeld via de site. Alleen ik had voor mijn een hele dure jas gekocht, weleens waar met veel korting. Maar hoe het verpakt was gaf mij niet een bijzonder gevoel van het merk wat ik gekocht heb. Mijn advies besteed wat meer aandacht aan de verpakking van uw producten.

Perfect!

Super snelle levering naar België! Top!

Hele mooie kwaliteit prijs verhouding

Ben er zelf mooier op geworden met mijn aanschaf.

Zufrieden

Habe hier gefunden wonach ich gezielt gesucht hatte, Lieferung einwandfrei. Allerdings muss man die Rücksendung bezahlen.

NIKS OP AAN TE MERKEN, KEURIGE AFHANDELING!

Bij dit bedrijf kunt heel goed online shoppen en bestellen. U wordt keurig op de hoogte gehouden en eventueel retourneren verloopt ook soepel. Kortom: zeker doen!

Pakje is snel geleverd

Mooie aanbieding, snel geleverd!

Dag na bestelling geleverd!

Ik had 3 broeken besteld, er bleek er echter 1 niet meer voorradig te zijn. jammer, de voorraad administratie was niet helemaal oké. De andere twee prima geleverd en ik heb ze beide gehouden. Dus Skihut scoort een ruime voldoende.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen