Ervaring is goed snelle levering alleen heb ik een artikel terug gestuurd afgelopen zaterdag alleen nog niks erover gehoord hoor graag reactie mvg brenda

Prima.

Een prima ervaring weer. Alles volgens afspraak verlopen.

Vest was prima., maar verder...

Vond het jammer dat ik 7,50 aan retourkosten moest betalen en ook 2 euro aan Klarna !

Goed geregeld!

Het was gewoon prima in orde. Tip ter verbetering: maak duidelijk hoe lang het ongeveer duurt voordat de bestelling opgehaald kan worden. Zeker voor bestellingen die opgehaald worden bij de winkel

Een aanrader

Snelle levering duidelijke en overzichtelijke webshop.

Mooie producten

Goede service en kwaliteit

A+++

supersnel, supergoed en superkorting.

Schnelle Bestellabwicklung, schneller Versand nach Deutschland. Auch der Umtausch in eine andere Größe war kein Problem, allerdings muss man den Versand in die Niederlande selbst tragen.

Quick delivery , super

Everything fine!

snelle levering!

mooi product.Snelle levering.

very fast dispatch and good service.

I've found the goods in your shop which I had a problem to find accross the central Europe.

Dikke prima!

Mooie kleding en producten. Snelle en nette levering wat keurig verpakt is.

Goede ervaring

Top, zondag besteld maandag al ontvangen!

Bestelling binnen 24 uur ontvangen, top!

Vriendelijk, snel en goed geholpen

Ik kwam langs om een artikel te ruilen. Al bij het maken van de afspraak werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Toen ik daadwerkelijk in de winkel kwam werd ik zeer vriendelijk ontvangen en heel snel en goed geholpen

Altijd de ruimste keuze en beste service

Mijn eerste stop, voor als ik een jas zoek. Dat ik de verzendkosten van de retourgestuurde jas zelf moest betalen, krijgt hen bij mij niet van de beste beoordeling af.

Skijas Maier

Mooie jas, goed merk

Snel en verzorgd geleverd

Tevreden!

Snelle en goede levering geweldig product iedere keer goede service

Mooie kleding!

Goede service!

Zeer snelle levering

Prijs kwaliteit top, super snelle levering

Keurig

Mooie website en uitstekende service

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen