Mooie jas snelle service

Perfekter Service

Ich bin sehr zufrieden, da es von der Bestellung bis zur Lieferung perfekt gelaufen ist. Absolut empfehlenswert

I’m glad of my first order - everyfing was excellent.

I was afraid of my first order, but everyfing was excellent: - fast shipping, - professional order handling, - jacket in accordance with the order, colors consistent with the photo on the website. Two comments: - high fee of shipping to Poland, which significantly increases the price of the product, - no discount on the first order, which is often offered in other online stores.

Goed met een kanttekrning

In mijn beleving is het niet meer van deze tijd om de klant te laten opdraaien voor de kosten van het retourzenden (mocht dit nodig zijn).

Super snelle service danku

Super snel

Everything OK

Good price for expected quality

Snelle verzending, netjes ingepakt, goede prijs/kwaliteit

Mijn bestelling is snel door Skihut verzonden. De jas was netjes ingepakt, inclusief de bijbehorende kledinghanger. Erg tevreden.

Snelle service goede collectie

Snelle service!

Leveren snel, en duidelijke communicatie.

Mooie spullen goede service

Snelle bezorging, kleding terugsturen geen probleem. Telefonisch nog contact gehad met medewerkers en deze waren ook vriendelijk.

Sehr gute Erfahrung.

Sehr zuverlässig.

Alles wieder top

Schnelle Lieferung

Snelle levering en bij retour snelle afwikkeling Goed geregeld Had x factuur niet ontvangen , binnen dag reactie Top!

helemaal goed

goede website en snelle levering

Duidelijk en snel!

Alles goed

Van bestellen (Makkelijk) tot leveren (snel) een prima ervaring

TOP Partner zuverlässig

Zügige Abwicklung

Heel fijn

Ik werd super geholpen en toen ik de bestelling gad geplaatst had ik de verkeerde kleur ingevuld en toen ik belde naar de skie hut heeft een dame gelijk de jas in de juiste kleur omgeruild

Perfecte levering

Snel geleverd en mooi product .

Had een broek online besteld ivm corona... en dat was m toch niet helemaal. In de winkel super geholpen, verkoper pakt meteen de goede broek, helemaal blij.

Zeer behulpzaam en super snelle levering

Contact gehad over de juiste maat en bijpassende kledingstukken, hierbij erg goed geholpen!

Mooie en duidelijke website en foto’s

Gekocht via website en dag later al via klik en collect op te halen

Product voldoet aan verwachting, snelle verzending

Snowboardboots voldoen aan verwachting, waren snel verzonden.

Goede snelle service!

Huiverig om iets te bestellen n.a.v. diverse reviews i.v.m retouren en terugbetaling. Om dit te omzeilen bestelling geplaatst en betaling geregeld via Klarna (€1,95 extra kosten). Zeer snelle verzending en aankoop (sale) bleek prima. Heel happy dus wat mij betreft een aanrader!

Producten als verwacht en skipaskorting direct goed verwerkt.

Zie boven.

Vissershavenweg 56