goed en betrouwbaar

Goede afwikkeling van bestelling en retour. Alleen jammer dat ook de portokosten voor een retour zending voor onze rekening was. Dus 2 bestelling en één retour (1e zending was niet de juiste maat. Verder geen aanleiding gezien om geen bestelling meer te plaatsen

Kan beter!

Retourneren kost geld, dat vind ik wel belachelijk. En wat duurdere jassen verstuur je verzekerd, word ook aangeraden, maar dan ben je wel weer 10 euro verder! Vind dat dit bij de service zou moeten horen. Levering was wel super snel!

Reden genoeg om vaker te bestellen!

Snelle, nette levering en product voldoet aan verwachting. Fijn dat boven een X bedrag de verzending gratis was. Mijn producten zijn geleverd in een plastic zak, het gevoel van zorgvuldigheid is minder. Desalniettemin zijn de producten goed aangekomen en dit is beter voor het milieu dan een kartonnen doos. Toch maakt dit dat het geen vijf sterren is.

Op een fijne manier geholpen bij het kopen van een jas.

Correcte afhandeling van bestellingen en retour

Prima service, snelle replay op e-mail en retour betaling ook binnen 1 week op mijn rekening.

top

top

Snelle levering, goede service

Ik kreeg mijn bestelling gelijk de volgende dag en kreeg ook snel antwoord op mijn vraag.

Jas paste niet, keken mee naar een andere oplossing. Netjes retour gebracht in Scheveningen en een aardige man die ons netjes hielp.

Fantastisch!!

Snelle en fantastische levering!!

Sehr gut bis auf die Verpackung

Passt

Excellent fast service to UK

Excellent service as always by Skihut and delivery to the UK was within days.

Snel en prima kwaliteit

Fijne webshop!

Snel en gemakkelijk bestellen

Supersnel

Supersnelle service! Mooi ingepakt

Een van de beste webwinkels!

Super webwinkel !!!! Geweldig assortiment klantvriendelijke ook bij de retour van de artikelen! Alles tot in detail geregeld En vooral veel shop plezier .

Het omruilen ging niet goed

Ik had de jas die ik besteld had snel in huis. Wilde hem ruilen vanwege de maat. Die zouden ze apart houden omdat er nog maar 1 op voorraad was. Is helaas niet gedaan en uiteraard uitverkocht. We netjes me geld terug maar had liever de jas in de goede maat gehad

Snelle service!

Snelle levering, helaas te klein maar makkelijk retour verzenden. Het retour ontvangen van mijn geld was ook vrij snel. Blij mee.

Prima! ook als je retour stuurt snelle afhandeling

Helaas paste het artikel niet en was er ook geen andere maat. Retour gestuurd, het geld was binnen 3 dagen terug op mijn rekening!

Snelle bezorging

Zaterdag besteld, maandagmiddag binnen. Skihut staat voor mij synoniem voor kwaliteitsspul voor zowel de wintersport als casual wear. Decathlon functioneert op zich ook, maar als je er wat modieuzer bij wilt lopen ben je bij skihut ah juiste adres. Veel betere selecties dan bv een veel te brede zalando, maar dat is smaakgebonden. Midden-hoger segment is wat je hier vindt.

Snel en goed

Mooie spullen voor een goede prijs

Mooie spullen voor een goede prijs! Prima ervaring!!

Qualität der Ware ist sehr gut. Versand ist super schnell.

Prima website, collectie en service

Ik koop 1-2 keer per jaar bij de skihut voor skijassen broeken etc. Altijd veel keuze, goede aanbiedingen en snelle verzending.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen