Beste online apotheek!

Altijd correct en met een staaltje als surprise bij de bestelling. Heel fijn!

Snelle en vlotte bezorging

Zelfs binnen de 24u na bestelling gebeurt de levering

Rapide et prix hors concurrence

Site facile à trouver et facile d'utilisation

alles prima in orde!

alles prima in orde!

Snel en zoals beschrijving

...

...

Helder

De dokter raadde mij aan om een supplement online te kopen. Wat ik zocht werd door Viata onmiddellijk op mijn scherm aangeboden. De aanmaak en afhandeling van mijn order verliep vlekkeloos. Ook de levering via BPOST verliep zonder horten of stoten en binnen de 48 uur kon ik mijn behandeling beginnen. Weliswaar had ik nog nooit van deze organisatie gehoord, maar het gebruiksgemak en de aanpak stelden mij onmiddellijk op mijn gemak.

Prima producten en goede prijsverhouding

Jammer dat er nooit gereageerd wordt op mijn suggestie om contact te nemen met de fabrikant om de verpakking milieu vriendelijker te maken. De plastic potten zijn echt een ramp. Mijn persoonlijke gegevens mogen niet gedeeld worden.

Très satisfait

Suite à une erreur de taille lors de l’envoi de l’Ortopad de mon fils, j’ai contacté le service client. La personne au téléphone a été très à l’écoute et s’est excusée au nom de Viata. La bonne taille m’a été renvoyée rapidement et j’ai apprécié leur proposition de donner la boîte déjà ouverte à une personne dans le besoin. Merci pour ce service client efficace et humain.

Les produits nous apportent , soulagement et meilleur équilibre

Les prix des produits sont compétitifs , de bonnes qualités vu les résultats obtenus , / le contact et très plaisant , l'achat assez simple a effectué . Quand au service impeccable , rapide ., de A à Z

Heel goede prijs + levering

Tot op heden heb ik nog geen spijt gehad van mijn aankoop bij jullie. Jullie zijn ook goedkoper dan concurrentie.

Délai de livraison acceptable et en plus petits cadeaux.Merci.

Délai de livraison acceptable et en plus petits cadeaux.Merci .

Bonne experience

J’ai déjà commander plusieurs fois sur viata, je suis très satisfaite des produits proposés et de la livraison rapide, je recommande à 100%

Choix , Promotions , Livraison

large choix de produits , livraison rapide , belles promotions .

Goed service

Zodra je bestel, krijg je onmiddellijke antwoord met vervolging van jouw bestelling.

Was snel en correct

mijn beste keuze

lage prijs, vlotte levering

Correcte afhandeling

Ik beveel deze zeker en vast aan. Ik ben nog steeds tevreden na meerdere bestellingen keer ik steeds opnieuw terug naar Viata online bestellen.

Schitterend

Snelle levering, zeer ruim assortiment en scherpe prijzen!

Snelle levering, groot assortiment

Gevonden wat ik zocht aan een goede prijs.

Très bien

Commande reçue, conforme. Livraison délai raisonnable.

Snelle, zeer snelle, levering.

Goed ontvangen, alles in orde. Enkel jammer dat de levering niet gebeurde daar waar ik de voorkeur aan gaf (ophaalbox b-post). Ik vraag me af hoe leveringen gebeuren van grotere vormen.

Grand choix de produits et livraison rapide.

Très contente du service

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.