Uitstekend service

Betrouwbare firma

Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle levering

heel snel; correct

Zeer vlugge levering! OK.

Idem!

5 sterren

Zeer goede prijzen en snelle, correcte levering. Communicatie met Viata is zeer correct en professioneel.

Très satisfait

Commandez le lundi matin et déjà reçu le mardi matin que demande de plus

Vlug geleverd en goede service

Tegenwoordig geen email bevestiging van de bestelling gekregen en ook geen factuur. Alleen een verze

Geen aanduiding van datum en prijs, noch een factuur

Zonder poespas snel geleverd voor goede prijs

Een aanrader

De producten worden snel geleverd, de communicatie is perfect en alles is altijd met veel zorg verpakt. Dikwijls nog met een attentie erbij.

100 % ok

super deliveri

Productinfo klopt niet

Er staat op de websote dat het gaat om speen nr 2 met 2 gaatjes. Dat klopt niet. Het gaat wel om speen nr 2 met stroomsnelheid nr 2. Het heeft effectief maar 1 gaatje. Ik dacht een goede tussenmaat gevonden te hebben, speen nr 3 is met 2 gaatjes maar gaat te snel... maar voor niks gekocht dus...

Heel betrouwbaar, snelle verzending

Viata is een webshop die hun beloftes waarmaakt. Ze garanderen een snelle levering, en ze houden dan ook woord. Heel vriendelijke klantenservice!

vlotte bediening

vlotte bediening en kunt altijd raad vragen en staan altijd voor u klaar

Tout super et très rapide!!!

Très peu de temps entre la commande et la livraison!!! Tout bien emballé!!! Super

FANTASTISCH

ben heel tevreden over het product alles werd perfect verpakt en op tijd afgeleverd beveel dit aan iedereen aan goede service.

Heel goed. Zeer tevreden

Ik had een vraag en ben super goed behandeld

Parfait

envois très rapide, rapport qualité/prix très bien, petit mot personnalisé avec une offre....on apprécie +++++ Merci pour votre professionnalisme c'est agréable. Je recommande sans problème

Duidelijke website,groot assortiment,snelle levering

Parfait

Livraison rapide dans un emballage nickel et à un prix hors du commun ...

Uitstekende service

Prijs goedkoopst en toch goeie producten

Zeer tevreden klant :)

Voordelige prijzen, snelle verzending, goede assortiment, heel blij mee!

LA QUALITE DU SERVICE

RAPIDITE DE LA LIVRAISON

daar ik slechtziende benen alles vergroot tot 150% maar de kleur van de tekst niet zwart is ,kan ik die bijna niet kan lezen. verder ben ik zeer tevreden over de producten en de levering ervan

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.