COLIS NON LIVRE A MON ADRESSE

LE CHAUFFEUR NE M'A PAS LIVRE MON COLIS. J AI ESSAYE DE CONTACTE POST NL !?! PUIS VIATA. VIATA MA PROMIS DE ME RETELEPHONER LE VENDREDI AVANT 18H. J AI ATTENDU! LE LUNDI A 13H39 UNE DAME DE VIATA BIEN AIMABLE M A LAISSE UN MESSAGEVOCAL. J AI RETELEPHONE HIER A 13H40 ET J AI EU UNE AUTRE DAME AU TEL QUI M A DIT QUE C ETAIT DE MA FAUTE CAR JE NAVAIS PAS CHOISI LA LIVRAISON CONTRE SIGNATURE. JE LUI AI EXPLIQUE QUE DEPUIS + DE 2 ANS AVEC LE COVID TOUTES LES LIVRAISONS SE FONT SANS SIGNATURE. TOUTES CES SOCIETES ME LIVRENT SANS SIGNATURE :DELHAIZE, DI, BLANCHEPORTE,TUINADVIES, BREKZ.BE,AMAZON.FR,TUINADVIES.BE,ALLEENINKT.NL,ANDRE RIEU,BAGAGE ON LINE,DIERENCOMPLEET.NL,TUINCENTRUM.NL,BAKKER,LIDL,FIXAMI,PAPRIKA, MUTIBAZAR .......

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel tevreden

De bestellingen zijn altijd snel geleverd.

Vlotte verloop bestelling en levering

Vlotte verloop bij zowel bestelling als bij de levering en netjes verpakt

Aucun problème

Bon site internet et bon relationnel

vlot geleverd, leuke attenties erbij.

Na bestellen vlotte levering en altijd voorzien van extra kleine probeertubetjes enz. 1 suggestie, ik zou wel willen zien wat ik eerder besteld heb, qua dagcreme of serums, m.a.w. een soort overzicht van eerder bestelde spulletjes. Soms weet ik als iets op is, en ik weer iets daarvan wil bestellen, niet meer precies welke creme ik bijvoorbeeld eerder besteld heb.

Bcp de choix

Rapide pour la livraison

correct

bien achalandé, expédition rapide

Een van de betere Online Bedrijven

Snelle levering, klantvriendelijk en een goede kwaliteit.

Top !

Rapide et arrive nickel !

Tijdig geleverd en een eerlijke prijs

goede ervaring

altijd correcte levering,netjes verpakt ook

Service fiable, vite

La commande etait traite tres vite, livree dument. J´apprecie aussi la petite note est des echantillons. Je vais utiliser que viata.be.

Plusieurs fois commandé

Rapide, fiable, sans soucis

Achat produit

Rapide efficace a un prix défiant toute concurrence merci

Verloopt steeds vlot.

Snel en makkelijk je huisapotheek op orde houden.

Le plus important, vous aviez respecté le delais de la livraison. Merci bcp

Bon choix de produits, livraison rapide !

alles OK zoals het moet zijn!

alles ok !

********ij is mijn ervaring

Een dag nadat ik supradyn50+vitaminen bestel daalt de prijs met 6€!! Moet ik de koers bijhouden gelijk bij de goudprijs? Het is schandalig en daarom zal ik nooit meer bij viata bestellen. Na een contact was de uitleg stuur het maar terug dan krijgt u uw geld terug. Ik kan hier alleen maar mee lachen met wat voor een aanpak jullie hebben. Vanaf nu bestel ik mijn producten wel bij farmaline en het liefst wil ik niets meer van viata ontvangen daar heb ik uitdrukkelijk voor gevraagd. Schrappen mijn adres aub. Dankuwel.

Snelle levering goed product

Zeker opnieuw aankopen doen in de toekomst

Vlotte bestelling

Levering niet aangekomen - Viata biedt oplossing

Mijn bestelling is nooit aangekomen. PostNL beweert het pakket geleverd te hebben, terwijl we dit nooit ontvingen. Viata verbindt er zich toe, niettegenstaande het probleem bij PostNL ligt, het pakket opnieuw - zonder kosten - opnieuw te sturen. Klantenservice met een gouden kroontje !

Excellent experience

Easy to order, good discounts and personalised hand written messages every time with the order is a great surprise. Will definitely order again soon !

Zeer positief

Snel geleverd.

Très bon prix et livraison rapide

Service super et rapide Merci

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.