Parfait

Très bon assortiment, bon prix et livraison très rapide

Hele goede ervaring.

Vlotte levering. Mooi voordeel.

Snelle en correcte levering,

zeer tevreden.

Vlotte bestelling.

Veel keuze, goede prijs en snelle levering!

Ondertussen reeds 2 bestellingen geplaatst en telkens wordt deze snel en degelijk verpakt opgestuurd. Ook de prijs ligt doorgaans een stuk lager dan bij de concurrentie.

Correct en super snelle levering!

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd

Correct !

Super snelle levering, correcte afhandeling en goedkoop. Veel geld bespaard.

vlugge levering

de bestelling was de volgende dag al geleverd en ook goede kwaliteit en ook mooi ingepakt

Teleurgesteld

Goede prijs. Verzending ok. Maar de overeenkomst met Trooper is net opgezegd, dus ik ga in de toekomst bij een andere online apotheek bestellen.

Goede prijzen. Vriendelijk en persoonlijk gericht. Snelle levering.

goede prijd

Het artikel werd snel geleverd en ik kocht het aan een mooie prijs. Jammer wel dat ik verzendkosten moest betalen. Ik zou vaker kopen als er geen verzendkosten zijn.

Opnieuw bestellen

Mooi afgeleverd op afgesproken datum

Alles werd snel geleverd en er zaten best veel cadeautjes bij van het merk waar ik producten van had gekocht. Heel fijn!

Chez vous on peu commander tout...

Contrairement a certains site vos médicaments sont livrables en France....

J'apprécie la rapidité de livraison.

Certains produits sont vendus à un tarif très avantageux. Il faut bien vérifier. Je regrette la manque de certains produits assez courants.

snelle bezorging top product

snel bezorgd. overzichtelijke site. knalprijs voor een top product.

Goede prijzen

De prijsstelling is top. doch het zoeken op de site is wat moeilijker al is een zeer ruim aanbod natuurlijk ook een troef. had de verzending sneller geweest had de beoordeling gunstiger uitgevallen

très satisfait.

Bonjour , service orienté client , convivialité lors des échanges et rapidité de livraison . Prix compétitif.

Impeccable

Traitement et livraison de la commande ultra rapides et excellente communication sur "l'état d'avancement" de la commande

Forte réactivité

Livraison rapide et satisfait des prix pratiqués

Ontevreden

Een bestelling gedaan van 2 producten, pediakid vitamine d3 2st + bional 3st. Betaald en enkel pediakid vitamine d3 ontvangen…….

snelle levering en scherpe prijzen

Ik zoek steeds de goedkoopste leverancier voor mijn voedingssupplementen , Viata is meestal het goedkoopst , doe daar de snelle levering bij , top firma!

Bien et rapide

Bien et rapide

Mijn aankoop was snel hier en heel goed verpakt.

Prima Finkelstein!

Alles ok, maar bij de bestelling online kon ik geen maat doorgeven. Ik wou graag maat M omdat ik 160 cm lang ben. Ik kreeg een L toegestuurd. En deze is goed bruikbaar maar wat te hoog. Gelieve de maatkeuze bij het winkelmandje op te nemen aub. MVG Lieve de langhe

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.