Prima ervaring

De eerste keer besteld hier en zeer tevreden

Goede service, goede producten, snelle levering

Goede service, goede producten, snelle levering

Super zoals altijd!

Steeds snelle en correcte levering .

prima afgewerkt

snelle levering van producten aan concurrentiële prijzen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

alles in orde

Met mijn bestelling was alles in orde snelle levering proper ingepakt vriendelijk aan de deur geleverd wat wil je nog meer

Altijd correct

Bestellen en er wordt correct geleverd en vlug. Zeer tevreden klant. Enkel zoekmachine is soms onhandig .

Alles klopt bij Viata

Alles klopt bij Viata. De kwaliteit, de prijs en de levertijd.

Viata est une super pharmacie qui me gardera comme cliente très, très longtemps.

Comme chaque fois je suis étonnée et très contente de la rapidité que je reçois mon colis , colis qui est toujours sécurisé et protégé dans une boite solide. E

snel en efficiënt

Ik wou bepaalde scheermesjes kopen. Ik vond die in geen enkele winkel, dus zocht ik op het internet. Zo kwam ik bij +Viata terecht. Zo besteld en daags nadien geleverd.

Goede service, korting, snelheid

Goede service, betrouwbaar.

Supersnelle levering en voor een scherpe prijs

Snelle levering en een gunstige prijs

Snelle levering van de gevraagde pakket tegen een goede prijs

ben tot nu toe zeer tevreden

goede afhandeling enz,,,,,,

Excellent service et rapide. Site internet convivial

Site internet convivial et prix attractifs

Ça va

J'aime bien de faire mes commandes ici. Seulement la livraison c'est un peu compliqué (car mon bâtiment n'a pas de sonnette) mais ça c'est pas son problème.

super service

livraison express! top. merci

Volledig in orde

parfait

service rapide et parfait

supergoed

allesn netjes en goed ingepakt en geleverd

Heel tevreden over mijn bestelling

Snelle levering, veel goedkoper dan bij de apotheker

Suuper

Top !!!!

Les employés de Viata toujours à l'écoute et prêts à aider

Client depuis très longtemps. Le peu de fois que j'ai eu un problème (livraison, produit cassé etc), j'ai reçu une aide immédiate et efficace. Ce n'est pas le cas de toutes les pharmacies qui travaillent en ligne. Il y en a qui ne répondent même pas aux demandes d'aide.

Livraison rapide et correcte

Livraison rapide et simple sur le site. Seul regret j'ai payé la livraison alors que j'en ai eu pour plus de 50€ mais livraison pas trop chère et besoin de croquettes en urgence.

Rapide très professionnel

Rapide très professionnel

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.