Rapidité et excatitude!

Toujours étonnée de la rapidité des l'envoi de ma commande. Les produits achetés sont toujours disponibles.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering

Perfect !

Vlotte bestelling, met directe reactie van Uwentwege, heel korte levertijd , ttz ideale afhandeling ! Beter kan niet en .... goedkoop !!!

Expérience très positive

Commande correcte arrivée très rapidement.

Très bon produits

En effet j’ai déjà eu plusieurs contact avec l’une et l’autre de l’équipe concernant des doutes de certains produit à utiliser et dans quel circonstance . Mais toujours il prenait le temps de me conseiller. C’est une équipe à qui l’on peut faire confiance Merci à vous

Mijn bestellingen lopen vlotjes van A naar B

Snel, goedkoop en goede communicatie.

snelle service, goeie prijs

snel en goed van prijs

gewoon TOP

Snelle en correcte levering. Alles verlopen zoals afgesproken. Zeer tevreden - prijs/kwaliteit OK - Viata is betrouwbaar, je kan er op rekenen.

OK

OK

livraison et service impeccable

site clair et précis-bonne explication des produits

Good products

You have very good products but too expensive lately.especially those face creams from avene,it's not normal how higher get the prices in the last 3 weeks.from 22,72 euro,to 30 euro for a cream of 40 ml??.and the delivery costs are added....its only worth it when it's with discounts.other wise not.

het gene ik heb besteld was goed

Très efficaces

Commande conforme et livraison rapide. Merci

Tevreden

Snelle afhandeling en levering zoals aangegeven

Heel goed maar kosten onnodig

Waarom transportkosten ?

Commande

Bonjour, 2e commande et toujours un service impeccable, renseignements, prix, qualité et livraison merci

Vriendelijke E mails. Snelle levering.

Zie boven

Formidabel

Super snel

Goede, snelle service

Bestellen bij Viata loopt altijd vlot. Héél tevreden klant.

goede service

zoals hierboven, snelle en goede afhandeling van de bestelling .

verzorgde verwerking en levering van online bestelling

online bestelling kan goed opgevolgd worden en voor levering kan men vooraf neerzettoestemming bij DPD predict toestaan

SIMPLE ET EFFICACE

PRODUIT CORRESPONDANT A MES ATTENTES FACILE D'UTILISATION

snel en goedkoop

Product zeer goed, levering door DPD weer lamentabel

Geen enkele opmerking op het product. Zoals gewoonlijk met DPD weer een mail met een tijdslot waarbinnen ze zullen langs komen. Je blijft dan thuis. Geen DPD gezien. 's Avonds dan een mail dat je het product kan afhalen in een afhaalpunt. Waarom betaal je dan verzendkosten? Dan kan ik even goed zelf naar de winkel rijden ...

Gute ware

Alles bestens gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.