Snel

Snelle service , goed assortiment, goedkoper dan in apotheek. Tevreden klant.

Snelle, correcte levering en prijzen

zéér tevreden

Levering zoals voorzien : reeds één dag na bestelling, gemakkelijk te plaatsen via de nodige uitleg.

Vlug bestellen en vlug geleverd

Spelle levering supper

Alles loopt heel vlot de leveringen komen zoal belooft

expedition raide, service client efficace

tarifs correct et expédition tres rapide, commande facile à finaliser

Correct en vlugge service

Correct en vlugge servige

Heel tevreden

Mijn eerste bestelling voor de kat, volgende dag al geleverd, met een prettig kaartje erbij, ik moet die medicijnen blijven geven, dus, ik ga vaste klant zijn, met zo'n service kan het niet anders, bedankt , dikke duim, grtjs Anita

goed spul.

Goed spul. Ik ben tevreden.

Leveringen steeds zoals beschreven bij de artikels.

Snelle levering, vriendelijke bezorging, product is en werkt perfect!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Altijd in orde

uiterst tevreden

Prima prijzen en service .

Prima levering in één dag!

Zeer tevreden over communicatie, levering.

Zeer Goed

Perfecte bestelling en zeer goede aflevering

Vlugge reactie van Viata nadat ik een verkeerde bestelling heb doorgegeven . Email ontvangen dat ik eerstdaags het bedrag van aankoop teruggestort krijg .

produits de parapharmacie à prix intéressant

Site très facile à utiliser, liste de favoris disponible donc très pratique en cas de recommande, prix intéressants sur certains produits

Slecht en ergerlijk transportsysteem.

zéér slechte ervaring met leveringen via DPD. Er wordt steeds gevraagd voor levering aan huisadres. Het pakket wordt steeds zonder enige verwittiging, ergens geleverd op een afhaaladres op 5n tot 7 km van de woning. Dus, zendingen die van VIATA gestuurd worden via DPD worden NIET op het aangegeven adres geleverd en worden NIET tijdig geleverd. Soms moet ik méér dan een week wachten op de melding waar het pakket ergens kan afgehaald worden. Niet meer voor herhaling vatbaar.

aucuns problemes

recu le colis a l heure indiquee: parfait

Zeer vlot

Zeer vlot en voordelig

Super!!

Alles heel vlot en eenvoudig verlopen

Tout bien reçu

Aucun problème et je trouve des médicaments que je ne trouve que là : GTA et APP Unda

Geweldig service!

Altijd op tijd. En snel levering.

Snel en correcte levering

Levering werd snel en correct uitgevoerd met de juiste info.

Viata, ik ben heel tevreden

Overzichtelijke webshop, interessante promoties, vlotte service en snelle levering. Goed dat PostNL erbij gekomen is wat DPD dat lukt niet zo goed!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.