Vlotte levering

Alles zit mooi verpakt en wordt op de afgesproken datum geleverd. Top !

Aucun a reprocher

Toutes les commande sans problème

Fantastisch!

De mensen die je via chat te woord staan doen ongelooflijk hun best! Ben heel goed geholpen bij een beslissing voor mijn delicate huid...Kreeg nadien nog een mailtje dat ze alles nagevraagd hadden bij de fabrikant. Ook nog eens een snelle levering en de goedkoopste prijs! Dankuwel voor alles!

Vlotte, betrouwbare service

Maar de app van DPD is niet zo klantvriendelijk of duidelijk om een andere leveringslocatie op te geven... is mij niet gelukt.

Goed en snel

Snelle service en goede producten. Meer moet t niet zijn

Perfect gelopen

juiste bestelling op tijd geleverd

Parfait !

Incroyable qualité de livraison avec un petit bloc refroidissant pour les médicaments devant être conservés au froid !! Je suis ravie

Facile et rapide

Commandé mercredi, reçu jeudi... C'est juste parfait.

geweldig

Geweldige service maar was een beetje teleurgesteld over de houdbaarheidsdatum. Heb daar al op gereageerd, maar heb daar geen reactie over gehad. Jammer.

goede ,snelle en correcte afhandeling van de bestelling

mijn eerste ervaring met viata was excellent, ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling.

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

Rapide

Livraison rapide mais cartons de boissons tour deux déchirés à l'arrivée.

J'ai acheté deux fois et la livraison a été rapide et le prix était correct et les services de commu

Je les recommande car je suis content d'acheter chez eux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Correcte service

Bestellingen lopen vlot en op de afgesproken datum geleverd .

Viata is scherp met prijzen doch de website is omslachtig

Wil je iets via de website bestellen werkt de zoekfunctie zeer beperkt. Slechts bij de correcte verwoording van een pharmaceutisch middel kan deze gevonden worden ... ik contateerde de chat , er volgde geen reactie zelfs na wachten dat was jammer . Zo kwam ik aan de 3 sterren. Qua snelheid van de levering, de verpakking, de opvolging, de qualiteit van de middelen krijgen jullie 5 sterren , bij deze laatste doe zo voort! Fijne dag gewenst

Snelle bediening en goede prijs en kwalitet

Het product werkt heel goed.

correcte levering

eenvoudig en duidelijk om te bestellen met gevolg van een correcte levering die je op voorhand weet

super tevereden

Vlotte levering

Alles perfect.

Via chat zeer goed, snel en vriendelijk geholpen. Pakje dag nadien al ontvangen.

Première expérience plutôt très positive

Livraison promise le lendemain si commande avant 19h. Elle est arrivée le surlendemain dans la matinée. Pas dérangeant du tout et cela reste très rapide. Super bien protégé alors que rien de fragile dans la commande. J'ai mis 4 étoiles juste pcq c'est ma première commande. J'attends de voir sur plusieurs commandes pour les 5 étoiles.

het was vlot en goed

Leveringstijd niet conform

Beste Al enkele malen bij jullie besteld, dit vóór 20u, maar nog nooit de dag nadien ( zoals vermeld op uw site) mijn levering ontvangen! Groeten

Ook nu weer : snelle levering. KLein defectje aan een product dat snel en goed werd opgelost. Top!

Vlotte service, zeer gunstige prijs

Positief :-)

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.