Le meilleur site en parapharmacie !!!

Après avoir effectué plusieurs commandes sur Viata, je ne peux qu qu'exprimer mon entière satisfaction aussi bien sur la qualité et les prix imbattables des produits. Suite à des contacts téléphoniques, je peux vous assurer que le personnel est à l'écoute, professionnel et très aimable Je recommande ce site à 100%

Prima opvolging en service

De producgten werden vrij snel en correct geleverd zoals aangegeven op de site van Viata. Voor herhaling vatbaar.

Zeer vlugge levering en vooral de prijs geeft een 5 sterren beoordeling.

Goedkoper en goede service

Door de hoge prijs van supplementen die ik neem was ik op zoek naar een goedkopere prijs of een alternatief product. Ik was super blij om het zelfde product veel goedkoper te vinden. Ik ben ook nog andere gaan vergelijken en koop nu ook deze bij Viata! Ook een goede service maakt dat ik nu zeer tevreden ben!

Correct

Gemakkelijk voor bestellen, vlug in huis tevreden van bezorger

Altijd alles OK

Alles OK

Prima leverancier

's-middag mijn artikelen besteld, de volgende middag in huis. Keurig op tijd, zoals beloofd. Ook netjes verpakt in een keurig klein doosje. Dat voorkomt een kartonnen afvalberg in huis. Ben zeker blij met Viata.

Alles ok

Je niet lang moet wachten na 2 dagen is het er!

Snel en puncueel

Ben zeer tevreden over Viata

Snelle levering en goede prijs

Steeds een snelle levering en goede prijs voor de producten.

niet geweldig

Het is een nadeel dat bij de bluetens geen snoer extra wordt geleverd met twee aansluitingen.Bovendien verdraait het wieltje van de tens als hij in je broekzak zit wat bijzonder onprettig is.Omdat de verpakking niet geheel meer intact is kan ik hem niet terugsturen anders had ik dat gedaan.Met de omron werkt dit beter maar die heeft het nadeel dat hij maar 15 minuten werkt.Kortom niet tevreden voor zo een dure tens.

Impeccable et rapide

Bonne description des produits

Première commande

Première commande faite et colis reçu très rapidement super bien

de beste online apotheek

Als je prijzen vergelijkt is Viata het vaakste de goedkoopste. De website is handig en de verzending is goed verzorgd.

Uiterst tevreden

Goede prijs in vergelijking met andere. Zéér snelle levering en prima verpakt. Dus super tevreden!!

Prima online-apotheek

Ik heb alleen maar goede ervaring met de online-apotheek Viata. Uitgebreid aanbod, goede uitleg van produkt en interessante prijzen . Ook heel vriendelijk en goed advies bij telefonisch contact. Een aanrader!

Excellente

Excellente

Ontgoocheld...blijkt een dure koop te zijn geworden!

Kon bij de aankoop niet de juiste details zien..via chat kon ik informatie vragen. Er werd mij toen bevestigd dat de kousen een siliconen noppenboord hadden. Bij ontvangst zag ik dat het iets anders was... ik heb de kousen 1maal gedragen...onder de boord bovenaan is mijn huid heel erg pijnlijk ! Ik heb na de levering een reactie gegeven naar de klantendienst...nog steeds geen antwoord!!! Geen goede aankoop...1maal gedragen voor 66 € !!!!

Heel snelle en vlotte levering, alles perfect in orde

alles perfect in orde

Super tevreden, alles vlot en correct! Bedankt team Viata

Super tevreden, alles vlot en correct in orde! Bedankt team Viata!

Aanrader

Heel vlotte service, dus en sommige producten veel goedkoper. Top!!!

Snelle bestelling, makkelijk alles te vinden, snelle levering

Positief!!

Alles verlopen zoals het hoort. PRIMA SERVICE.

GEWOON PRIMA.

Correcte prijs - snelle afhandeling en levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.