Zeer snelle levering en goede prijzen.

Zeer snelle levering (onverwacht snel in deze tijd). Goeie informatie.

vlug

vlug geleverd

Prima site. Makkelijk en snel

Snelle levering!

Goede prijs en snel geleverd!

Vlotte afhandeling. Snelle bezorging.

perfect

Snelle levering, alles ok

EXCELLENT sur tous points

parfait

Een aanrader zowel qua service en prijs

Snelle levering , leuke persoonlijke boodschap in verpakking. En de prijzen vallen hier ook in de smaak

Goed tot zeer goed van A tot Z

Zeer goed!!!

TOP!!!

Perfecte correcte en snelle levering.

Prima apotheek

levering snel en correct uitgevoerd

Alles loopt altijd helemaal goed!

Heb al 4 keer bij hen besteld en telkens is alles in orde. Bezorging komt overeen met wat ze beloven en zelfs persoonlijk contact is goed geregeld

Top materiaal met snelle levering

PARFAITE

Service toujours parfait , rien à redire sinon merci encore ! Et surtout tous mes meilleurs voeux , surtout de santé , pour 2022 ! Cordialement Guy

Sérieux rapide efficace

Rapide et efficace

Correct en snel.

Snelle en correcte verwerking van de bestelling.

rapide, parfait

le lendemain j'avais les médicaments. Très pratique et efficace

Correcte en stipte levering,

Goede en snelle service

Makkelijke bestel en betalingswijze Snelle levering

très bonne

Bonjour, malgré qqs soucis avec votre autre transporteur, ce n'est plus le cas avec DPD. A part cela, tt se passe très bien. Rayez Frédéric.

heel tevreden!

prima geleverd,uitgebreid gamma

snel en goede prijzen

makkelijk te bestellen aan correcte prijzen , dank u

Betrouwbaar, correct en goede service

Als ik een product niet vindt, stuur ik een e-mail met de vraag of ze het toch in hun assortiment hebben. Tot nu toe hebben ze het al altijd kunnen toevoegen, en kon ik het bestellen. Na één jaar ben ik nog steeds heel tevreden.

is wel goed

alles gaat goed ok dus

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.