Zeer snelle levering

Uitstekende service

Stipte,snelle en vlotte levering. Zeer tevreden in het algemeen!

Snelle online drogisterij.

Snelle levering.

Klantvriendelijk.Snelle bediening

Klantvriendelijk.Snelle bediening

Op juiste tijd en plaats geleverd. Bedankt.

Op juiste tijd en plaats geleverd. Bedankt.

snelle verzorgde verzending

prijs kwaliteit top en daar bovenop een snelle verzending.

très bon produit et rapide

commande rapidement livrée très bien Viata

prima producten prima levering

een selectie aan producten die mijn voorkeur genieten of waarnaar ik op zoek was met een prijs evenredig aan kwaliteit, absoluut goedkoper dan in reguliere apotheek steeds korting mogelijk, super snelle levering wat soms van pas komt bij acuut probleem het bio berkensap is voortreffelijk en doet zijn werk als detox de weleda producten zijn een vast gegeven voor verzorging kindjes en ook voor mezelf met dank aan het Viata team en de koerdiensten!

Lage prijzen en vlugge leveringen

100% tevredenheid !!!

vlotte service

snelle en zeer vlotte service!

Super snel en prima levering!

Heel tevreden

Ruim assortiment, leuke acties, zeer snelle levering, heel vriendelijke klantenservice.

service pharmaceutique très sérieux !

recherche de produit aisée, utilisation du panier sans problèmes, paiement sécurisé, livraison très rapide = TOP

betrouwbare online winkel

mijn ervaring met viata,de prijzen zijn in andere online winkels soms voordeliger,maar uit mijn ervaring bestel ik bij viata om de goede organisatie van de winkel in het algemeen.

Correcte service

Zeer tevreden over de producten en levering

Correct en snel geleverde

Top bedrijf.

Snel en correct!

vlotte online aankoop

Een waaier aan producten en aanbiedingen.

Voordelig., correct en vlugge levering.

Voordelig, correct en vlugge levering!

Correcte levering

Ondanks de eindejaarsdrukte had ik na 2 dagen mijn bestelling in huis. Ik ben vooral ook tevreden over de prijs, veel goedkoper dan in de gewone apotheek.

Super goede service

Snelle levering en voordelig

Uuistekend

zeer snelle levering

correct en snel

Altijd super voor elkaar, snelle levering, prima klantenservice

Bestellen en leveren gaat supersnel. En is er een keer iets niet goed wordt dat meteen keurig opgelost. Ben echt mega tevreden!!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.