Expédition rapide

Envoi rapide et soigné. Difficulté de navigation pour trouver les produits par catégorie en Français.

Alles goed ingepakt

Ik ben heel tevreden met de geleverde producten

Correcte levering, goede service.ruim aanbod

Correcte levering, goede service.ruim aanbod Aan eerlijke prijzen

Fijn snelle levering goed ervaaring

positief

en direct verzonden

Toujours impeccable

Le service offert est parfait.

Excellent service

Livraison rapide et super service après vente. Je recommande vivement

Alles ok

Snelle service, geleverde producten zijn zoals afgesproken.

Super dienst

Het kwam super snel thuis. Ik ben echt blij

Goeie service

Als ik iets bestel is het de dag nadien bij mij met de beste prijs vergeleken met alle andere farmacie

Prima service .

S avonds besteld , s morgens geleverd .

Goede prijzen

Lagere prijs dan bij de apotheek om de hoek.. ideaal voor je standaard aankopen.. een extra korting van 5€ is helemaal goed.. snelle levering

Vlotte correcte snelle levering

Besteld Snelle levering Correcte afhandeling Kortom aanrader

Service rapide

J'ai reçu mon colis très rapidement, prix intéressants et j'ai reçu un petit échantillon très sympa :-)

Beste Viata Team, Dit is de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Alles is Uitstekend PERFECT. Mooi communicatie om te melden dat mijn bestelling was al ingepakt. De dag nadien was mijn bestelling aangekomen, ongelooflijke snelle levering - zo als beloofd. Alles was zo zo mooi ingepakt met zorg. En binnenin een mooi kaartje van bedanken - a lovely personal touch !! Dus, Hartelijk Dank Viata Team. Ik ben meer als tevreden.

Snel en goedkoper

Top.

Heel goed!

Prima en heel snel!

livraison impeccable

livraison impeccable (dans l'emballage, dans les délais). merci.

Supersnelle levering!

Vandaag besteld en dag erna in huis!

TRES BON SITE

AUCUN PROBLEME RENCONTRE SUR CE SITE

Blij mee

Snelle bezorging en blij om artikelen te krijgen die niet in Nederland te koop zijn

Snelle levering en de bijsluiter wordt netjes gemaild.

Excellent service.

Je suis client depuis le 24/04/2017 et je suis très satisfait de vos services.

Rapide

Très satisfaite,envoi très rapide et très propre

Snelle levering goed verpakt en ik zal nog bestellingen bij u doen.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.