Alles naar wens

Snel en accuraat

Duidelijke site. Goede mogelijkheid tot info erstrekkîng. Snelle levering.

Vlugge en correcte levering.

Ben nog steeds tevreden over product dat ik koop. Hou niet van dat ik steeds een beoordelingen te geven, als ik niet tevreden ben zal ik dit laten weten.

Eenvoudig vinden wat je zoekt, en snel en correct geleverd aan een correcte prijs..

Handontsmettingsalcohol zoals ze die in de ziekenhuizen gebruiken gezocht, gevonden, besteld en snel geleverd aan een correcte prijs. Top!

Zeker uitstekend en correct.

Het was mijn eerste aankoop en meteen raak. Qua prijszetting een topper.

Goed zoals altijd.

Ben zeer tevreden. Kwaliteit, prijs Oké. Leveren met DPD is perfecte keuze.

Dankbaar dat Viata bestaat. Prijzen zijn al duur genoeg voor het gros van de mensen. Prijs leveren mag iets goedkoper vind ik.

Viata is soepel

Ik nam contact op via chat om mijn bestelling op een andere dag te leveren. Ik werd snel, vriendelijk en efficiënt geholpen en mijn bestelling werd geleverd zoals beloofd.

Duidelijke website, snelle levering, goed product!

Correcte afhandeling en vlug bij mij thuis

In het algemeen een goede ervaring

super tevreden

correcte levering en vlotte afhandeling

Heb nog niet veel ervaring met Viata ,maar met de prijs en de snelle levering zit het goed, ga nog bestellen bij Viata

perfecte levering

Prettig bij jullie om te bestellen correcte bestelling op tijd geleverd goed advies via chat altijd fijn om staaltjes te ontvangen is gemakkelijk om mee te nemen op weekend ik spaar die daarvoor

is goed heb steeds op tijd mijn bestelling

algemeen goede cervaringen

je commence réagir sur des produit

je commence seulement a connaitre vos produit il me faut un certain temps avent de voire tout les fais j'an n'est qui commence a réagir sur moi doucement

correcte afhandeling met goede prijzen en service

Mijn bestelling werd heel snel uitgevoerd tegen een correcte prijs

Alles naar wens en prima prijs kwaliteit !

Alles in orde, prima service.

Service plus que parfait

J’ai commandé des probiotiques qui doivent être conservés au frigo. Les boites étaient bien emballées avec un élément réfrigérant. Reçu en moins de 24h. Bravo!

très bien

commande reçue rapidement les frais de port peut être un peu élevés

Werkt prima snel geleverd

Alles prima en snel geleverd

Zeer snelle en correcte levering

Top !!!

Service is top !!!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, met goede prijs.

Très bon shampooing surtout pour le psoriasis et les pellicules

J’ai trouvé votre site par hasard et ça faisait longtemps que j’avais pas pris comme shampooing Selsun qui est impossible à trouver maintenant en France j’ai reçu le colis assez rapidement et je referai une commande chez vous quand j’en aurais plus vraiment très satisfait car en France dès qu’un produit est bon on le supprime! D’ailleurs je le prenais avant par prescription de mon dermatologue et j’étais très satisfait de ce shampooing pour le psoriasis et j’espère que vous continuerez à le produire cordialement Monsieur mansat

Betrouwbaar

Ik ben erg tevreden over Viata, duidelijke en betrouwbare website. Leuk aankopen te mogen doen aan eerlijke prijzen. Zorgvuldig ingepakte levering correct ontvangen!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.