Parfait!

De plus en plus rapide, articles bien protégés

Fiabilité de la commande et du contact

Bon suivi. Commande livrée rapidement.

Goede prijzen, snelle leveringen

Keuze, goede prijzen, 24 uur levering die voor mij is heel belangrijk.

Snelle levering en goeie prijs

TOP

TOP

Vlotte service

Goede service en snelle levering!

Viata mijn nieuwe online apotheek

Het was de eerste keer dat ik bij Viata bestelde en stond verbaasd wat er allemaal te verkrijgen is. Op 2 min tijd had ik alles gevonden en betaald zo snel en overzichtelijk was het. Ik ben zeer tevreden en vanaf nu bestel ik enkel nog bij Viata.

snelle en professionele service

snelle en professionele service

Gemakkelijk

Alles wordt snel en netjes afgeleverd.

possitief

Alles is perfect

Aangename klantenservice met vlotte levering

De klantenservice helpt me zoeken naar het product dat het beste bij mij aansluit. Samen met een vlotte levering, zorgt dat voor een goede algemene service.

De producten werken zoals zij worden beschreven. De bezorging en verpakking kan niet beter. Bedankt.

Snelle, perfecte levering.

Vlotte levering.

Fijne webshop om te bestellen

Prima webshop te om al je producten bij te bestellen. Mijn eigen apotheek is een stuk duurder dan viata zelf. Levering is super snel en zijn klantvriendelijk.

Ik ben blij

Ik heb makkelijk en snel besteld en ontvangen

Uitmuntend

Het product werd opvallend snel geleverd en voldeed volledig aan de verwachting.

Site sérieux

Parfait rien à redire

scherpe prijs correcte afhandeling

de levering volgde correct zoals aangeduid bij de bestelling. Viata bood de scherpste prijs voor mijn bestelling

Très contente, très rapide. Satisfaction garantie

Livraison très rapide et prix intéressants

Les produits sont proposés à des prix intéressants et sont livrés très rapidement, même le samedi.

Lokaal kopen is beter

Ik woon in een aangrenzende gemeente van Geel maar kom zelf niet vaak in Geel dus wel leuk om toch een lokale handelaar te kunnen steunen. Verder is alles prima verlopen. Ook nog extra staaltjes ontvangen, waarvoor dank!

Zeer klantvriendelijk en snelle bediending

Ik had een nagelset besteld, echter was de set niet compleet, maar ik heb meteen een antwoord gekregen en ze hebben de ontbrekende producten meteen nagestuurd.

uitstekende service

product zeer snel geleverd

heel fijne ervaring !

het product dat ik heb besteld was een heel stuk goedkoper ! dus als dat zo blijft dan zal ik dat bij jullie blijven bestellen . een heel tevreden klant

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.