Parfait

Prix compétitif, livraison rapide. Rien à dire

perfect

Correcte bestelling rap geleverd met kleine attentie

Snel, goede prijs en goede beschrijving om het in te nemen !

Snel en beste prijs

Geleverd de dag erna zoals aangekondigd en best gevonden prijs online.

Gewoon super tevreden klant!

Ik ben al van iedere bestelling die ik bij jullie heb gedaan zeer tevreden. Meer hoeft dat niet te zijn,stipt en betrouwbaar en snel geleverd. Houden zo is super! Mvg, Tot ziens

Fantastische service!

Al jaren mijn favoriete online apotheek! Steeds correcte levering en altijd op tijd!

Très satisfait

Voilà la deuxième fois que je commande chez Vista, très correct les délais sont respectés Merci

top, snelle levering, extra attentie

top, snelle levering, extra attentie

prima service

Kwalitatieve producten aan concurrentiële prijzen, snelle levering

Zeer vlugge bediening.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling...gewoon super. Elisabeth Vande Ginste Hartelijk dank

Tout simplement parfait!

Large choix de divers produits en ligne, emballage soigné et livraison ultra rapide. Je suis entièrement satisfaite de ma commande.

Tot

De bestelling klopte, de beloofde leveringstijd klopte ook. Tevreden mens.

très bien

seulement il y avait en moins cinq boites abimées

Steeds snelle en correcte levering.

Stipt en correcte levering

Bedankt voor mijn verjaardagscadeau, dat vond ik zeer klantvriendelijk

100/100

Snelle levering, perfect verpakt en juiste produkten.

Alles vlot verlopen

Alles ok

Dax Alcogel

Snelle en correcte levering

Tof en vlot ! Snelle levering !

I recommend the Viata.be pharmacy.

My order was delivered to Poland in 2 working days. Excellent prices, I heartily recommend shopping at Viata.be

Parfait !

Livraison très rapide et petit mot d’attention dans ma commande. Je recommanderai très certainement !

Excellent service

J’ai passé plusieurs commandes chez Viata et tout a toujours été impeccable! Le seul hic: le panier ne garde pas les produits en mémoire, de sorte qu’il faut passer la commande endéans 10-15 minutes, ce qui peut être embêtant.

verzorgde aflevering van mijn bestelling .

Snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling . Topservice !!

Formid

Formidabel goede ontvangst en op afgesproken datum alvast bedankt

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.